Prima pagină » National » Doi români au ucis cu sânge rece un bărbat în Roma, Italia
Doi români au ucis cu sânge rece un bărbat în Roma, Italia

Doi români au ucis cu sânge rece un bărbat în Roma, Italia

21 aug. 2023, 10:15,
BZI.ro, în National

Doi cetățeni români au șocat opinia publică din Italia în urma comiterii unei crime extrem de brutale. Cei doi bărbați, în vârstă de 23 și 25 de ani, au săvârșit această faptă îngrozitoare împotriva unui bărbat din Roma, angajatorul lor. Cadavrul victimei a fost descoperit de către propria sa soție, iar starea în care se afla depășea orice limită a imaginației.

Nu este prima oară când românii comit crime în Italia. În urmă cu un an o româncă a fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a ucis cea mai bună prietenă.

Doi români au ucis cu sânge rece un bărbat în Roma, Italia

Autoritățile din Italia se află în stare de alertă în urma unei crime brutale comise de doi cetățeni români care au omorât cu cruzime un bărbat din Roma, pentru care lucrau. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit într-o clădire aflată în construcție de către soția sa. Rănile extrem de grave provocate de cei doi criminali au provocat șoc și indignare în întreaga țară. Bărbatul în vârstă de 77 de ani era familiarizat cu cei doi români de mulți ani.

Respectivul bărbat locuia în Roma alături de soția sa și era cunoscut sub numele de Enzo Vetrano. Conform informațiilor de pe Roitalianul.ro, el avea o relație îndelungată cu cei doi cetățeni români care au devenit apoi călăii lui. În ultimii ani, tinerii lucrau ocazional pentru el și locuiau temporar în casa sa din Nettuno.

Descoperirea șocantă a crimei a avut loc atunci când soția victimei a găsit trupul neînsuflețit în interiorul unei clădiri aflate în construcție. Bărbatul avea răni extrem de serioase în zona gâtului, iar lângă el se afla un târnăcop, presupus a fi arma folosită pentru a-l omorî. Cu toate că motivul exact al acestei tragedii nu a fost încă făcut public, pare că între cei trei ar fi existat un conflict legat de bani.

Cei doi frați au fost arestați la puțin timp după crima din Italia

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă. După ce au adunat toate mărturiile, poliţiştii au ajuns la concluzia că la fața locului au fost prezenți cei doi frați. În doar câteva ore, frații care au ucis cu sânge rece un bărbat în Roma, Italia, au fost arestați:

”Cei doi frați români au fost arestați la câteva ore după crimă, în imediata apropiere de locul crimei, în timp ce se aflau în mașina lor, care a fost percheziționată. Alte mărturii adunate pe parcursul zilei au confirmat prezența celor doi la locul crimei imediat înainte și după agresiunea suferită de Vetrano.

La sfârșitul investigațiilor, au fost puse sub sechestru locuința unde a fost găsit corpul victimei, arma crimei, mașina menționată anterior, telefoanele mobile ale fraților reținuți și hainele pe care le purtau. Cei doi arestați au fost duși la penitenciarul Velletri, la dispoziția autorității judiciare”, au transmis polițiștii.

Așadar, cei doi români care au ucis cu sânge rece un bărbat în Roma, Italia, vor petrece mult timp în spatele gratiilor. Totuși, nu de puține ori românii sunt cei care ajung victime în Italia. De exemplu o tânără a devenit sclavă sexuală după ce un italian a profitat de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *