Prima pagină » Actualitate » Doi răniţi grav în urma coliziunii dintre o motocicletă şi un autoturism, la Mălini -FOTO

Doi răniţi grav în urma coliziunii dintre o motocicletă şi un autoturism, la Mălini -FOTO

09 ian. 2022, 20:00,
în Actualitate

Două persoane, una fiind minoră, care circulau pe o motocicletă au fost rănite grav într-un accident rutier produs duminică în urma coliziunii cu un autoturism, pe raza comunei Mălini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, cele două victime nu purtau căşti de protecţie, iar tânărul care conducea motocicleta era băut şi nu deţine permis de conducere, în acest caz fiind deschis un dosar penal.

În urma coliziunii, au fost răniţi conducătorul motocicletei, în vârstă de 21 de ani, şi pasagera acestuia, în vârstă de 15 ani, ambii localnici, victimele fiind conştiente şi cooperante.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs în momentul în care motociclistul a depăşit autoturismul, în timp ce conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, fiind lovită din spate, partea faţă stânga a maşinii.

Verificările au arătat că tânărul care conducea motocicleta nu are permis de conducere şi avea 0,04 mg/l în aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest.

Conducătorul auto are permis de conducere valabil şi la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

În acest caz sunt continuate cercetările în dosarul penal întocmit pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *