Prima pagină » Local » Doi poliţişti din Popricani au readus zâmbetul pe buzele unei femei. Iată întreaga întâmplare
Doi poliţişti din Popricani au readus zâmbetul pe buzele unei femei. Iată întreaga întâmplare

Doi poliţişti din Popricani au readus zâmbetul pe buzele unei femei. Iată întreaga întâmplare

02 aug. 2022, 17:08, 6 ,
BZI.ro, în Local

Zilele trecute, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, pe raza comunei Trifești, Andrei și Miruna, polițiști în cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani, au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a găsit o geantă cu bunuri și bani, pe drumul public.

Polițiștii nu au stat pe gânduri și au demarat de îndată verificările, astfel că, la scurt timp, au identificat-o pe proprietara poșetei, fiind vorba de o femeie de 32 de ani, care a pierdut geanta într-o zi importantă pentru ea, respectiv ziua în care era nașă de cununie.

„Colegii noștri i-au restituit geanta cu bunuri și cei aproximativ 7.600 de lei, proprietara fiind profund recunoscătoare femeii care a anunțat polițiștii, dar și colegilor noștri care au ajutat-o să își recupereze bunurile într-un timp atât de scurt.

O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noștri, pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi.

Totodată, suntem mândri de colegii noștri care au dat dovadă de implicare și profesionalism și care au contribuit la crearea unui final fericit al poveștii”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Comentarii
  • …ce asa mare act de eroism au facut …??? asta intra in atributiunile de serviciu …

  • Pt ion ,mai lasa comentariile negaive(de rahat)la adresa acelor politisti de la sectia Popricani.Acei politisti au fost puntea de legatura intre persoana de buna credinta care a predat bunul gasit si pagubita.Iti este ciuda ca nu ai gasit tu acei bani?Ce bine iti prindea acei banuti mocca.Dar tu esti rupt in dos,ca nu ai sa ai acei banuti in buzunar.

  • N-are „Ion” vina…depresia , lipsa de unele, altele..exista o vorba ..in mitea nebunului si lucru bun se stramba.

  • Ion ești cea mai mare dezamăgire a mamei tale. Te-ai născut prost, mori și mai prost.

  • Bravo lor, copii cu „pornire” buna!!!!!!

  • Despre implicare și empatie dincolo de fisa postului ai auzit Ioane? Nu cred, tu știi doar de capra vecinului….felicitări polițiștilor și d-nei care a predat geanta cu banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *