Prima pagină » Local » Doi pădurari din Iași au fost bătuți cu bestialitate! Bărbații au fost grav răniți și au ajuns la spital – UPDATE

Doi pădurari din Iași au fost bătuți cu bestialitate! Bărbații au fost grav răniți și au ajuns la spital – UPDATE

01 aug. 2024, 17:38, 4 ,
în Local

Șituație halucinantă în județul Iași! În urmă cu puțin timp, doi pădurari care lucrează în cadrul Ocolulului Silvic Podu Iloaiei au fost bătuți cu bestialitate, în comuna Sinești, la Cantonul Silvic Sinești, județul Iași.

UPDATE 3: Agresorii au fost găsiți. Aceștia ar fi lovit mașinile de poliție, iar oamenii legii au chemat întăriri. Astfel, în satul Crucea, s-au deplasat mai multe echipaje de jandarmi și mascați.

Acțiunea e în curs de desfășurare.

UPDATE 2: Cei doi pădurari au fost transportați de urgență la Spitalul de Neurochirurgie.

De asemenea, polițiștii au rămas la fața locului pentru a continua ancheta.

UPDATE 1: La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție, dar și un echipaj SMURD.

Potrivit unui martor, vinovați sunt patru romi din satul Crucea, comuna Lungani. Aceștia tăiau ilegal arbori și sustrageau masă lemnoasă, moment în care au fost surprinși de către cei doi pădurari.

Pădurarii au încercat să oprească acțiunea ilegală, dar au fost atacați și au fost loviți cu bâte de lemn în cap și picioare.

Ulterior, personalul silvic a sunat la 112, însă agresorii au fugit de la fața locului.

Cazul a fost preluat de organele de cercetare penală, pentru a identifica persoanele vinovate.

Comentarii
  • Ciorile sunt viteze doar cand se aduna mai mult de 3.
    Acum e momentul cand romanii pot dovedi ca sunt cel putin la fel ca englezii. Sa iasa in strada cu furci, topoare si faclii si sa se deplaseze la Crucea sa-i incinga pe tigani. La fel cum au facut englezii acum 3 zile, la Southport. Hai ca se poate. E un curent european. Tiganii, inapoi in Pakistan.

  • Pădurari nu mai au armament în dotare?

  • Armamentul lor nu e pentru autoaparare.

  • GASCA DE 4O DE ANI IN FRUNTE CU LUPU VASILE SI RICA PAFTALA AU DISTRUS ARBORII SECULARI, SUSTRAS CIRES, NUC ETC ETC. NU MAI VORBIM DE BRACONAJ CU FAMILIA SAMSON CU CARE SAU INRUDIT
    STAT IN STAT LA SINESTI

    • Cică au lovit mașinile de politie…polițiștii au în dotare praștii și pistoale cu apă??? Pentru ce mai au armament??? Băgat glonț pe țeavă și tras direct în cap ,omorâte toate ciorile. Simplu.

  • Acum să-l auzim pe dobitocul din parlament ce zice, dobitocul care a tăiat veniturile padurarilor pe motiv ca se plimba cu mașina 4×4 și asculta pasarele!

  • Cică au lovit mașinile de politie…polițiștii au în dotare praștii și pistoale cu apă??? Pentru ce mai au armament??? Băgat glonț pe țeavă și tras direct în cap ,omorâte toate ciorile. Simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *