Prima pagină » National » Doi muncitori, îngropați de vii în timp lucrau la fundația unei case din Oradea
Doi muncitori, îngropați de vii în timp lucrau la fundația unei case din Oradea

Doi muncitori, îngropați de vii în timp lucrau la fundația unei case din Oradea

26 aug. 2022, 21:19,
BZI.ro, în National

Doi muncitori care lucrau la fundaţia unei case din Oradea au fost îngropaţi de vii după ce un mal de pământ s-a surpat şi s-a prăbuşit peste ei. Unul dintre bărbați a supraviețuit, însă salvatorii nu au putut face nimic pentru celălalt.

Un mal de pământ s-a surpat şi s-a prăbuşit peste doi muncitori care lucrau la fundaţia unei case în Oradea.

Au fost trimiși 16 pompieri militari

Din păcate, unul dintre muncitori a murit. Aceștia săpau un șanț lângă zid, pentru a interveni la fundație, însă nu au asigurat marginile, iar malul de pământ s-a surpat.

La fața locului au fost trimiși 16 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea. În zonă au ajuns, în scurt timp, şi reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor. Pompierii au reuşit să-l scoată la suprafaţă pe unul din muncitori, care a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Cel de-al doilea bărbat, acoperit aproape în întregime de pământ și de bucăți de beton, nu a mai putut fi salvat. Proprietarii casei au fost chemați la audieri.

Grav accident de circulație pe DN4. Patru morți, dintre care doi copii

Ieri, 25.08.2022 a avut loc un accident grav de circulație pe DN4, la ieșire din comuna Frumușani, județul Călărași, pe sensul către București. Din primele informații, se pare că două mașini au intrat în coliziune. În urma impactului, patru persoane au murit, printre care doi copii.

Cauza producerii accidentului rutier a fost efectuarea unei depășiri neregulamentare. În urma coliziunii frontale, 4 persoane, 2 adulți și 2 minori, din același autoturism, au decedat, iar una, din cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav.

„Astăzi, 25 august a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului, a rezultat decesul a 4 persoane aflate în unul dintre autoturisme, respectiv vătămarea unei persoane din celălalt autoturism implicat. Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier,” a transmis IPJ Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *