Prima pagină » National » Doi minori de 13 și 15 ani, suspectați că au decapitat și mutilat mai mulți cățeluși
Doi minori de 13 și 15 ani, suspectați că au decapitat și mutilat mai mulți cățeluși

Doi minori de 13 și 15 ani, suspectați că au decapitat și mutilat mai mulți cățeluși

18 sept. 2024, 17:40, 5 ,
Redacția BZI în National

Doi copii, în vârstă de 13 și 15 ani, sunt suspectați că ar fi ucis cu brutalitate patru pui de câine, abandonați anterior pe o stradă dintr-o localitate din Prahova de către un vecin.

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor au efectuat miercuri trei percheziții în orașul Boldești-Scăeni, după descoperirea unor animale moarte pe un câmp din apropiere, conform News.ro.

„Din cercetări a reieşit faptul că la data de 31 august a.c. persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi ucis patru canide, pe care le-ar fi abandonat ulterior pe un teren agricol, respectiv pe drumul public, în afara localităţii Lipăneşti. Trei persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie”, au declarat reprezentanții Poliției din Prahova.

Doi minori sunt suspectați că au decapitat și mutilat mai mulți cățeluși

Surse judiciare citate de News.ro au dezvăluit că ancheta a fost declanșată după descoperirea a patru cadavre de pui de câine mutilate între Boldești-Scăeni și Lipănești, imaginile fiind deosebit de șocante.

Două dintre cadavre erau decapitate, iar capetele schimbate între ele. Un alt cățel avea un picior amputat, în timp ce al patrulea fusese înjunghiat.

Investigațiile poliției au arătat că responsabilii sunt cei doi minori, surprinși de camerele de supraveghere torturând puii de câine abandonați de un vecin, după ce cățeaua sa făcuse pui.

Sursele au menționat că acțiunile copiilor au fost de o cruzime extremă, iar din punct de vedere legal, doar băiatul de 15 ani va putea fi tras la răspundere penală.

Comentarii
  • Viitorii criminali in devenire.Alo, PARINTII ce fel de educatie dati acestor copii?

  • Care parinti bre ? Tac-su e in puscarie si ma-sa la produs in Anglia.

  • de unde apar asemenea specimene!!!!!!!!!!!!!!!

  • Daca aceste specimene au avut un asemenea comportament fata de niste catelusi, care prin dragalasenia lor, iti inmoaie inima oricat ai fi de hain, ganditi-va ce ar putea sa-i faca, in viitor, unei persoane care ii va deranja sau supara in orice fel. Niste nenorociti sadici a caror loc este la psihiatrie. Si nu ar trebui absolvit de vina nici cretinul de vecin care a abandonat catelusii pe strada.

  • Paul Toderașcu

    Dați-vă seama ce sadism zace în acei doi minori, și când vor fi majori păzea. De când are țara atâția sadici , pedofili, violatori, proxeneți, hoți și iliciți, drogați, divorșuri, gay, tot felul de debandade….cei mai mulți canceroși din UE… etc. E jalnic cu țara scăpată de sub control….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`