Prima pagină » Local » Doi iubiți din Iași, pedepsiți după un scandal cu polițiștii și jandarmii! Scene incredibile, pe străzile din Iași!
Doi iubiți din Iași, pedepsiți după un scandal cu polițiștii și jandarmii! Scene incredibile, pe străzile din Iași!

Doi iubiți din Iași, pedepsiți după un scandal cu polițiștii și jandarmii! Scene incredibile, pe străzile din Iași!

08 mai 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi iubiți au fost condamnați de judecătorii ieșeni, în urma unui scandal cu polițiștii și jandarmii. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus ieri condamnarea lui Mihai Sandu la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj. În același dosar, Diana Batîr a primit o pedeapsă de un an de închisoare, cu suspendare, tot pentru ultraj.
În plus, Mihai Sandu a fost obligat la prestarea a 100 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității la SC Citadin SA sau la Consiliul Local Iași – Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat. De asemenea, Diana Batîr a fost obligată să presteze 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul acelorași instituții.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de către partea civilă Nicu P. și îl obligă pe inculpatul Sandu Mihai să îi plătească părții civile suma de 8.113 lei, reprezentând daune materiale și morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Cei doi iubiți, scandal cu oamenii legii

Procesul celor doi iubiți a început pe data de 10 februarie 2020. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pe data de 20 decembrie 2019, în jurul orei 20:30, un polițist din cadrul Secției IV și un jandarm au fost atacați chiar în misiune. Atunci, o tânără a sunat la numărul unic de urgențe 112 să ceară ajutorul polițiștilor după ce o ceartă pe care a avut-o cu iubita fratelui ei a degenerat.

Patrula a ajuns imediat în zona Ciric, unde a izbucnit scandalul. Odată ajunși, polițistul și jandarmul au legitimat-o pe femeia care ceruse ajutor. La scurt timp și-a făcut apariția și iubita fratelui femeii, cea cu care se certase.
Anchetatorii au afirmat că, fiind pusă pe scandal, Diana Batîr a început să țipe și să-i amenințe pe cei doi. Când a auzit scandalul, și-a făcut apariția și iubitul fetei, Mihai Sandu. Oamenii legii au afirmat că, fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a tăbărât peste jandarm. În tot acest timp, Batîr l-ar fi lovit pe polițist cu pumul în zona umărului și i-ar fi spart ochelarii de vedere.

Jandarmul și polițistul au cerut ajutor, iar în zonă a ajuns o altă patrulă. Într-un final, Diana Batîr, în vârstă de 28 de ani, și iubitul său, Mihai Sandu, de 30 de ani, au fost imobilizați. Ambii au fost duși la secție, unde au fost audiați. Ulterior, oamenii legii i-au reținut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`