Prima pagină » Titlurile zilei » Doi îndrăgostiți au petrecut în zona Cub, din centrul Iașului, apoi s-au lăsat lipsiți de inhibiții în plină stradă. Polițiștii i-au găsit într-o poziție „nefirească”

Doi îndrăgostiți au petrecut în zona Cub, din centrul Iașului, apoi s-au lăsat lipsiți de inhibiții în plină stradă. Polițiștii i-au găsit într-o poziție „nefirească”

20 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Doi îndrăgostiți din Iași au fost găsiți de polițiști întinși pe stradă după ce au petrecut toată noaptea prin cluburi. Cei doi nu au mai ținut cont de cât au băut și au adormit pe stradă

Polițiștii locali au rămas uimiți când i-au găsit pe cei doi tineri întinși pe stradă. După ce au băut bine prin cluburi, îndrăgostiții nu au vrut ca petrecerea să se termine și au continuat pe stradă, doar că nu s-a terminat prea bine pentru ei și nu au mai ajuns acasă.

Cei doi îndrăgostiți au fost găsiți de polițiști pe o stradă din Iași

A.M. (bărbat) și S.M. (femeie), în vârstă de 24 de ani, au petrecut toată noaptea, pe data de 17 înspre 18 iulie, la cluburile din Piațeta „La Cub”, însă spre dimineață nu au vrut ca petrecerea să se termine. Cei doi și-au cumpărat câteva sticle de băuturi spirtoase și au decis să mai rămână împreună pe un gang de pe strada 14 Decembrie 1989, din centrul Iașului. Amețiți bine de alcool, cei doi nu au mai rezistat și au adormit direct pe stradă. În dimineața zilei de 18 iulie, la ora 09:30, un polițist local i-a găsit pe cei doi și a mers să verifice ce se întâmplă. Lângă ei era o sticlă de dry gin pe jumătate vărsată.

„Noi facem zilnic patrulă pe străzile din Iași, pentru a menține ordinea și liniștea publică. Când am ajuns pe strada 14 Decembrie 1989, am observat două persoane care erau întinse pe jos, undeva pe un gang. Asta se întâmpla undeva pe la ora 09:30. Prima dată, m-am gândit că s-a întâmplat ceva și să merg să îi ajut. Când am ajuns lângă ei, am văzut că aveau câteva sticle de băuturi spirtoase și se simțea un miros puternic de alcool. Cei doi tineri dormeau pe jos, iar atunci i-am trezit să îi întreb ce se întâmplă”, povestește Florin Petrescu, polițist local în Iași.

După ce polițistul local le-a stricat somnul, cei doi iubăreți au devenit agresivi și chiar au sărit la bătaie. Aceștia s-au liniștit imediat și i-au povestit agentului ce s-a întâmplat de fapt.

„Deveniseră recalcitranți după ce le-am pus câteva întrebări, chiar voiau să sară la bătaie, însă în cele din urmă s-au liniștit. Mi-au povestit că au petrecut toată noaptea la cluburile de la subsolul Galeriilor Ștefan cel Mare, spre dimineață au mai luat câteva sticle de băutură și au plecat să mai stea împreună. Doar că în starea lor avansată de ebrietate au adormit direct pe stradă”, a mai spus polițistul local.

Tinerii au fost amendați

Pentru modul în care au reacționat și pentru faptul că au consumat băuturi alcoolice în public, polițiștii nu au avut cum să îi ierte pe indivizi. Astfel, pe lângă o mahmureală pe cinste s-au mai ales și cu câte o amendă de 300 de lei.

„Cei doi au primit amendă câte 300 de lei pentru faptul că au consumat băuturi alcoolice în spațiul public, așa ceva nu puteam trece cu vederea. Ulterior, am văzut că sunt cam debusolați, am chemat un taxi dintr-o stație de alături, m-am asigurat că s-au urcat și le-am menționat să meargă spre casă”, a încheiat polițistul local Florin Petrescu.

Cei doi îndrăgostiți din Iași, cu siguranță, nu vor uita acea noaptea, chiar dacă au fost prinși de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *