Doi ieşeni, săltaţi din pat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc! Au ajuns după gratii (EXCLUSIV)

28 iun. 2022, 19:15
Ciprian Nedelcu, în Local

Doi ieşeni au ajuns după gratii, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri. Astfel, marţi, 28 iunie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de oamenii legii pe numele lui Mihail Cojocaru şi al lui Alexandru Florin Puşcaşu. Ieşenii, care au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile, pot contesta, însă, decizia instanţei de judecată.

Marţi, 28 iunie 2022, doi ieşeni au ajuns după gratii, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri. Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de oamenii legii pe numele lui Mihail Cojocaru şi al lui Alexandru Florin Puşcaşu.

„Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Mihail Cojocaru, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi droguri de mare risc, şi Alexandru Florin Puşcaşu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor Mihail Cojocaru şi Alexandru Florin Puşcaşu”, au menţionat marţi seară judecătorii ieşeni.

Cei doi tineri, ridicaţi de anchetatori pentru trafic de droguri de mare risc

Demn de remarcat este faptul că hotărârea nu e definitivă, aceasta putând fi contestată de Mihail Cojocaru şi Alexandru Florin Puşcaşu. De altfel, nu este exclus ca ieşenii, care auintrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva zile, să conteste hotărârea instanţei de judecată.

Dacă se va întâmpla acest lucru, urmează ca magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi să decidă ce se va întâmpla în continuare cu cei doi indivizi. În urmă cu câteva zile, cei doi tineri au intrat în atenţia oamenilor legii pentru trafic de droguri de mare risc. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieşenii Mihail Cojocaru şi Alexandru Florin Puşcaşu, prinşi în urma unei acţiuni-fulger

Oamenii legii au afirmat că, în urmă cu câteva zile, au primit o informaţie potrivit căreia doi tineri se ocupă cu droguri de mare risc. Anchetatorii au intrat pe fir şi au ajuns la ieşenii Mihail Cojocaru şi Alexandru Florin Puşcaşu. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Anchetatorii ieşeni afirmă că i-au prins pe aceştia cu substanţe interzise. Mai apoi, cei doi tineri au fost săltaţi şi duşi la audieri. Astfel, pe 27 iunie 2022, ieşenii Mihail Cojocaru şi Alexandru Florin Puşcaşu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţiile amintite. Mai apoi, indivizii au fost duşi în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Acum, ieşenii, care au fost săltaţi de „mascaţi” pentru trafic de droguri de mare risc, vor fi cercetaţi pentru acuzaţiile amintite.

Comentarii
  • Opinia publica

    La munca jigodiilor, nu la vândut droguri!!! În tara asta ar cam trebui luata atitudine împotriva acestor exxcremente umane! Chiar și autoritățile statului, dar mai ales justiția ar trebui sa ia atitudine prin pedepse descurajante care sa fie puterea exemplului în asa fel încât altup sa nu mai facă.

  • Is curios cum au intrat pe fir gaborii? Vreun sifon cumva care vinde si el droguri ? Prin Galata si Mircea e plin de interlopi de astia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *