Prima pagină » Local » Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri de risc! Mascații au intrat peste ei și i-au săltat
Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri de risc! Mascații au intrat peste ei și i-au săltat

Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri de risc! Mascații au intrat peste ei și i-au săltat

21 ian. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi indivizi vor fi nevoiți să dea explicații în instanță. Astfel, cei doi ieșeni sunt acuzați de trafic de droguri de risc. Asta, după ce „mascații” au intrat peste ei și i-au săltat

Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri de risc! Asta, după ce „mascații” au intrat peste ei și i-au săltat. Astfel, anchetatorii i-au trimis în judecată pe Ciprian Dumitru Gheorghiescu și pe Mihai Gabriel Năstasă, sub acuzația principală de trafic de droguri.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă, în fața magistraților ieșeni

Anchetatorii ieșeni spun că Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. De altfel, atunci, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis și o propunere de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele celor doi tineri.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchet. În consecință, ia față de inculpații Ciprian Dumitru Gheorghiescu, în prezent reținut pentru trafic de droguri de mare risc (2 acte materiale) și introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc, si Mihai Gabriel Năstasă, în prezent reținut, cercetat pentru complicitate la introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, au afirmat pe 1 octombrie 2021 magistrații ieșeni.

Surse judiciare au afirmat că cei doi tineri ieșeni ar fi colaborat pentru a aduce pe piața neagră din oraș substanțe interzise. Pe baza unor informații, oamenii legii au organizat ulterior o acțiune de prindere a celor doi suspecți. După organizarea unor percheziții, anchetatorii i-au săltat pe suspecți.

În edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat un caz similar.

Cei doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri de mare risc

Așadar, ieșenii Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă au fost duși la audieri. Pe 30 septembrie 2021, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzațiile de trafic de droguri de mare risc, introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc si, respectiv, complicitate la introducerea în țară fără drept de droguri de mare risc.

Ulterior, anchetatorii ieșeni au propus arestarea preventivă a celor doi, iar Tribunalul Iași a admis cererea oamenilor legii cu privire la Ciprian Dumitru Gheorghiescu și Mihai Gabriel Năstasă. Mai apoi, cei doi au contestat hotărârea luată în cazul lor de prima instanță. Acum, cei doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri de risc, vor fi nevoiți să dea explicații în fața judecătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *