Prima pagină » Local » Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri! Bărbatul și femeia sunt cunoscuți ai oamenilor legii (EXCLUSIV)
Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri! Bărbatul și femeia sunt cunoscuți ai oamenilor legii (EXCLUSIV)

Doi ieșeni, acuzați de trafic de droguri! Bărbatul și femeia sunt cunoscuți ai oamenilor legii (EXCLUSIV)

10 iun. 2022, 02:00, 5 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi ieșeni vor fi nevoiți să ofere explicații în instanță, după ce au fost acuzați că au umblat cu substanțe interzise. Astfel, anchetatorii ieșeni i-au trimis ieri în judecată pe Valentin Gabriel Frunză, zis „Jamaica”, și pe Mihaela Adina Melinte. Cei doi ieșeni sunt acuzați de trafic de droguri. Polițiștii spun că cei doi au mai avut probleme cu legea în trecut.

Doi ieșeni vor fi nevoiți să ofere explicații în instanță, după ce au fost acuzați că au umblat cu substanțe interzise. Așadar, oamenii legii i-au trimis ieri în judecată pe Valentin Gabriel Frunză, zis „Jamaica”, și pe Mihaela Adina Melinte.

Cei doi ieșeni sunt acuzați de trafic de droguri. Polițiștii spun că cei doi au mai avut probleme cu legea în trecut. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Doi ieșeni sunt acuzați de anchetatori de trafic de droguri

Oamenii legii spun că cei doi ieșeni, Valentin Gabriel Frunză, zis „Jamaica”, și pe Mihaela Adina Melinte, au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Conform anchetatorilor, cei doi s-ar fi ocupat cu traficul de substanțe interzise.

De altfel, oamenii legii au adăugat că totul ar fi ieșit la iveală în urma unor acțiuni. În cadrul acelei anchete, Valentin Gabriel Frunză, zis „Jamaica”, și pe Mihaela Adina Melinte au fost ridicați și duși la audieri. Pe baza probelor adunate în cadrul cercetărilor, acum, anchetatorii ieșeni i-au trimis în judecată pe cei doi indivizi.

Probleme în trecut pentru Valentin Gabriel Frunză și Mihaela Adina Melinte

Oamenii legii au mai menționat că Valentin Gabriel Frunză, zis „Jamaica”, și pe Mihaela Adina Melinte au mai avut probleme în trecut. De altfel, în urmă cu câteva luni, individul poreclit „Jamaica” a fost pedepsit de judecătorii ieșeni pentru fapte similare.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea acestuia la 3 ani și 10 luni de închisoare. Procesul respectiv începuse pe data de 20 iunie 2019. Asta, după ce, în perioada februarie – martie 2019, anchetatorii au efectuat primele rețineri în dosar, pentru trafic de heroină. Heroina provenea din București. Conform anchetatorilor, de efectuarea coordonarea afacerii se ocupa Valentin Frunză, zis „Jamaica”. La începutul lunii februarie 2019, unul dintre transporturile de heroină ale lui „Jamaica” ar fi fost capturate de anchetatori chiar în momentul în care Codrin Spinei și Marian Sebastian Căldărariu aduceau drogurile pe un tren rapid ce circula pe ruta București – Iași.

După prinderea celor doi, ofițerii de la Crimă Organizată au descins împreună cu agenții Serviciului de Acțiuni Speciale la adresa lui „Jamaica”, de unde l-au ridicat pe acesta, dar și mai multe bunuri. Acum, cei doi ieșeni, Valentin Gabriel Frunză, zis „Jamaica”, și Mihaela Adina Melinte, sunt acuzați de trafic de droguri.

Comentarii
  • Jamaica este un cunoscut traficant de droguri, recidivist, liberat recent din pușcărie unde a stat pentru trafic de heroină în 2019. Cu o pedeapsă de doar 3 ani și 10 luni a fost liberat condiționat și a continuat activitatea infracțională. Unde este constrângerea? Justiția încurajează astfel comiterea de infracțiuni. Alta ar fi fost situația dacă primea 10 ani și făcea 10, mulți tineri consumatori erau salvați.

  • Si cat timp a fost Jamaica in puscarie crezi ca tinerii nu s-au mai drogat,sau ce ? Esti victima colaterala ,nebunule ? Sau nebuno..😂😂

  • Money Team by Ș

    pt comentatoarea ‘victima’ .. dă-ți două capuri de Palatul Culturii, știi cam multe detalii tu, nu cumva ai dat cu subsemnatul ?

  • Un iesean nedumerit

    Nota 1 pt jurnalistul care a scris articolul!Deci,sa recapitulam:Jamaica a fost eliberat de curand(mai exact pe 1Iunie) iar de atunci,in cele 8 zile care au trecut,el s a apucat de vanzarea drogurilor,politia a aflat si a actionat saltandu l pe Jamaica si ducandu l la audieri.Apoi ,inarmati cu toate probele,anchetatorii au finalizat dosarul si l au trimis in judecata.Asta in doar 8 zile.Asta da secolul vitezei.Inca o data,ii recomand jurnalistului sa se reintoarca la studii.Pont:incepe de la clasa 0,e clar ca ai multe de invatat.

  • Jamaica e cunoscut nu doar politiei…..toti vechii baieti carora le place in Jamaica
    …il cunosc…..e un fel de brand local….numsi bine tuturor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`