Prima pagină » Actualitate » Doi copii minori îşi bat cu bestialitate mama! Atenţie, imagini şocante! – VIDEO

Doi copii minori îşi bat cu bestialitate mama! Atenţie, imagini şocante! – VIDEO

05 feb. 2021, 12:57,
în Actualitate

Un clip video şocant a ajuns viral pe reţelele de socializare. Protagoniştii din clipul respectiv sunt chiar doi minori. O fetiţă şi un băiat îşi bat cu bestialitate mama, iar acest lucru se întâmplă chiar la îndemnul propriului tată.

Imaginile au ajuns virale pe reţelele de socializare, iar clipul a stârnit rumoarea persoanelor care l-au urmărit. Aceştia s-au arătat şocaţi de scene.

Mama bătută cu bestialitate de cei doi copii

Nu se cunoaşte cu exactitate în ce localitate a avut loc întreaga scenă, dar imaginile sunt extrem de grăitoare. Doi copii, minori, îşi bat mama cu bestialitate. Totul se întâmplă la îndemnul propriului tată. În încăpere se mai află încă o persoană care îi îndeamnă pe cei doi să îşi bată mama.

La începutul clipului, cei doi copii sunt îndemnaţi de un bărbat să îşi bată mama. La un moment dat, unul dintre copii îi spune acestuia tată, de unde concluzia că persoana care se afla în încăpere este chiar tatăl lor.

Scenele şocante continua minute în şir, minute în care femeia agonizează sub ploaie de lovituri dată de copii. Vorbim despre faptul că unul dintre copii are o bâtă groasă cu care, la un moment dat, o loveşte pe femeie în cap. O altă voce feminină îi îndeamnă pe cei doi minori să o lovească încontinuu.

Tatăl celor doi copii o ameninţă pe femeie ca ” o nenoroceşte dacă intră în ea”

Până la ora trasmiterii ştirii, Poliţia Româna nu a emis niciun punct de vedere legat de filmarea apărută în spaţiul public.

Atenţie, imagini care pot afecta emoţional!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *