Prima pagină » National » Doi copii din Ploiești s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoane de tren, unul dintre ei fiind în stare gravă.
Doi copii din Ploiești s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoane de tren, unul dintre ei fiind în stare gravă.

Doi copii din Ploiești s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoane de tren, unul dintre ei fiind în stare gravă.

07 sept. 2024, 13:40,
în National

Doi copii s-au electrocutat vineri seară în Ploiești, unul dintre ei fiind în stare gravă, după ce s-au urcat pe vagoane de tren în stația Ghigiu, a informat ISU Prahova.

„Pe 6 septembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați că un copil s-a electrocutat în zona stației C.F. Ghigiu”, au transmis autoritățile.

La fața locului, polițiștii au descoperit că patru copii se jucau lângă un vagon aflat sub o linie electrificată. Un băiat de 12 ani s-a urcat pe vagon și s-a electrocutat, iar un alt copil de 14 ani a suferit, de asemenea, răni prin electrocutare.

Unul dintre copii are arsuri de gradele II și III pe aproximativ 80% din suprafața corpului, iar celălalt a suferit arsuri de gradul II pe 5% din corp, pe o mână.

Ambii minori au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București pentru tratament medical de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului, deschizând un dosar penal sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *