Prima pagină » Local » Trei copii din Odessa, care au nevoie de intervenție chirurgicală și tratament, au fost preluați de la Vama Sculeni pentru a fi transportați la Torino – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Trei copii din Odessa, care au nevoie de intervenție chirurgicală și tratament, au fost preluați de la Vama Sculeni pentru a fi transportați la Torino – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

20 mart. 2022, 11:47,
în Local

Astăzi, 20 martie 2022, doi copii din Odessa, care au nevoie de intervenție chirurgicală și tratament, au fost preluați de la Vama Sculeni.

UPDATE: A fost preluat încă un copil ucrainean care prezintă o tumoră. Acesta va fi transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași și transportat la Torino.

Primul copil este o fetiță de 7 luni, care provine din tripleți. Aceasta prezintă mai multe afecțiuni: ciroză hepatică, varice esofagiene și melena. Ea va fi transportată la Torino, în vederea realizării unui transplant. Cel de-al doilea copil este un băiețel, în vârstă de doi ani. Acesta prezintă neuroblastom retroperitoneal operat. Din fericire ambii copii sunt stabili. Aceștia vor fi transportați la Torino pe cale aeriană.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *