Prima pagină » National » Doi copii de 12 şi 14 ani s-au electrocutat după ce s-au jucat în zona unor vagoane de tren din judeţul Prahova
Doi copii de 12 şi 14 ani s-au electrocutat după ce s-au jucat în zona unor vagoane de tren din judeţul Prahova

Doi copii de 12 şi 14 ani s-au electrocutat după ce s-au jucat în zona unor vagoane de tren din judeţul Prahova

06 sept. 2024, 23:20,
în National

Doi copii de 12 şi 14 ani s-au electrocutat, vineri seară, după ce s-au jucat în zona unor vagoane de tren din judeţul Prahova, iar unul s-a urcat pe un astfel de vagon. Încă doi copii erau în zonă, dar nu au fost răniţi. Victimele au arsuri de gradele II şi III şi au fost transportate la Bucureşti.

ISU Prahova a intervenit, vineri seară, pentru salvarea mai multor copii care s-au electrocutat, în zona staţiei C.F. Ghigiu.

„Ajunşi la locului intervenţiei, salvatorii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 persoane minore. În urma evaluării medicale doi dintre minori prezentau arsuri de gr. II şi III, iar ceilalţi doi nu prezentau leziuni vizibile”, a transmis ISU Prahova.

Victimele sunt un băiat de 13 ani şi un baiat de 12 ani

Victimele sunt un băiat de 13 ani, cu arsuri de gr. II şi III, pe aprox. 80% din suprafaţa corporală şi un baiat de 12 ani, arsuri de gr. II, pe 5% din suprafaţa corporală (membru superior stâng).

„Ambele victime sunt transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti”, anunţă ISU Prahova.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că patru copii s-ar fi jucat în apropierea unui vagon aflat sub linie electrificată, iar unul dintre aceştia s-ar fi urcat pe vagon, fiind electrocutat.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, anunţă IPJ Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024