Prima pagină » International » Doi copii au fost ucişi de mama lor pentru că se simţea epuizată. Femeia a păstrat corpurile aflate în descompunere, timp de două săptămâni

Doi copii au fost ucişi de mama lor pentru că se simţea epuizată. Femeia a păstrat corpurile aflate în descompunere, timp de două săptămâni

01 sept. 2022, 14:44,
în International

Eliara Paz Nardes, din Brazilia, și-ar fi ucis cei doi copii pentru că se simțea obosită și singura. Ba mai mult, mama a argumentat prin faptul că nu mai putea avea grijă de ei financiar și emoțional. După crimă îngrozitoare, femeia le-a păstrat cadavrele copiilor timp de două săptămâni, până când au venit poliţiştii.

Crima a avut loc în apartamentul femeii din Guarapuava, Parana, Brazilia, unde mama, în vârstă de 31 de ani, i-a ucis pe Alice Nardes de Oliveira, în vârstă de 9 ani și pe Joaquim Nardes Jardins, de doar 3 ani, copiii săi.

O mamă din Brazilia şi-a ucis cei doi copii

După ce mama din Brazilia şi-a ucis cei doi copii, aceasta a sunat un avocat pentru a-i povesti cele întâmplate. Dar femeia a mărturisit abia după 14 zile de la decesul copiilor. Poliţiştii au fost informaţi despre această crimă oribilă de avocatul femeii, care a fost şocat de gestul acesteia.

Autorităţile locale au descins imediat în casa femeii.

Poliţiştii au găsit cadavrele celor doi copii pe pat, aflându-se în stare avansată de putrefacție. Potrivit anchetatorilor, micuţii erau acoperiți cu pături, pentru ca mirosul să nu se simtă foarte tare.

„Ea a spus că băiatul a fost omorât prin sufocare cu o pernă, iar mai târziu, fata a fost strangulată cu o eșarfă, însă așteptăm un raport care să confirme faptele. Femeia ar fi comis crimele acum 14-15 zile. Susține că se simțea foarte obosită și singură și că nu își mai permitea să îi crească, nu doar din punct de vedere financiar, dar și emoțional.

Așa că inițial a vrut să se sinucidă, dar copiii nu aveau pe cine să se bazeze și i-a omorât pe ei. Probele arată că băiatul a fost ucis pe 13 august, iar fata pe 17 august. Dacă se demonstrează, copila ar fi stat cu fratele ei așa timp de patru zile”, a povestit un purtător de cuvânt al poliției.

În ciuda gestului săvârşit, femeia și-a continuat viața în mod firesc, reuşind să meargă fără probleme la serviciu. Aceasta a fost arestată pe parcursul anchetelor desfășurate de polițiști.

O femeie din Maramureş și-a ucis copiii

Un caz asemănător a avut loc și în Maramureș, acolo unde o femeie, în vârstă de 30 de ani, și-a ucis cei doi copii ucişi. Tragedia a avut loc pe2 iunie 2021, în localitatea Ruşor din Maramureş, acolo unde mama şi-a ucis cei doi copii minori.

În urma faptei comise, aceasta a fost reţinută de anchetatori. Potrivit surselor, femeia era căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, se arată într-o informare a Poliţiei.

De data aceasta, în Brazilia, doi copii au fost ucişi de mama lor pentru că se simţea singură, epuizată și simțea că nu îi mai poate întreține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`