Prima pagină » Economic Local » Doi candidați la Primăria Iași pentru monitorizarea proiectelor europene
Doi candidați la Primăria Iași pentru monitorizarea proiectelor europene

Doi candidați la Primăria Iași pentru monitorizarea proiectelor europene

12 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În cursul zilei de mâine, Primăria Iași organizează un concurs pentru ocuparea postului de inspector de specialitate la Serviciul Monitorizarea Implementării și Postimplementării Proiectelor Europene. Candidații care vor trece de proba scrisă vor susține și un interviu. În urma selecției dosarelor, au fost admiși Bogdan-Alexandru Nicoreac și Marius-Iulian Roșu.

„Studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență științe inginerești – ingineria autovehiculelor, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de inspector de specialitate grad I, de minimum 4 ani”, sunt condițiile cerute de instituție.

Interviul va fi susținut în maximum patru zile de la publicarea rezultatelor la proba scrisă. Printre atribuțiile postului se numără: monitorizează asigurarea de către Municipiul Iași, prin compartimentele specializate, pentru o perioadă de minimum 5 ani de la finalizarea implementării proiectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`