Prima pagină » National » Doi bărbați și o femeie au luat cu forța o adolescentă de 15 ani dintr-un supermarket din Cluj. Oamenii legii au aflat motivul răpirii
Doi bărbați și o femeie au luat cu forța o adolescentă de 15 ani dintr-un supermarket din Cluj. Oamenii legii au aflat motivul răpirii

Doi bărbați și o femeie au luat cu forța o adolescentă de 15 ani dintr-un supermarket din Cluj. Oamenii legii au aflat motivul răpirii

03 aug. 2024, 18:20,
B, , h, , în National

Poliţiştii din Cluj şi din Bihor s-au mobilizat, vineri după amiază, după ce familia unei adolescente de 15 ani a reclamat faptul că aceasta a răpită de trei persoane, doi bărbați şi o femeie. Autoturismul în care se afla fata, alături de cei trei adulţi, a fost oprit pe drumul dinspre Huedin către Oradea. Surse judiciare spun că cei trei voiau să o ducă pe fată unui tânăr, cu care doreau să aibă o relaţie.

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de vineri, într-un magazin din Huedin, judeţul Cluj.

„În fapt, la data de 2 august a.c., în jurul orei 16.15, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că o minoră, de 15 ani, ar fi fost introdusă într-un autovehicul, împotriva voinţei sale, de către persoane necunoscute şi dusă într-o direcţie necunoscută. Minora a fost depistată în jurul orei 17.45, în prezenţa a trei adulţi”, potrivit poliților clujeni.

„Conform cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele trei persoane, respectiv doi bărbaţi de 37 şi 21 de ani şi o femeie de 26 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul în zona unui centru comercial din oraşul Huedin unde se afla minora de 15 ani, alături de o prietenă, iar femeia de 26 de ani, pe care minora o cunoştea, ar fi determinat-o să se urce în autoturism fără a-i spune în mod cert direcţia de deplasare”, potrivit comunicatului citat de News.ro.

Surse judiciare spun că adolescenta de 15 ani era cu o prietenă, majoră, iar aceasta a observat cum femeia a determinat-o pe fată să urce în autoturism. Fata de 18 ani a sunat la familia adolescentei, iar tatăl acesteia a cerut sprijinul Poliţiei.

Primele date din anchetă arată că cei trei adulţi voiau să o ducă pe fată spre Oradea, unde o aştepta un tânăr de 15 ani pe care cei trei voiau ca fata să îl cunoască, pentru a avea o relaţie.

Cei doi bărbaţi şi femeia au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *