Prima pagină » National » Doi bărbaţi au fost surprinși în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto
Doi bărbaţi au fost surprinși în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto

Doi bărbaţi au fost surprinși în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto

05 sept. 2024, 20:40,
în National

Poliţiştii din Gorj au deschis dosar penal, după ce doi bărbaţi au fost filmaţi în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto de tip self-service din municipiul Târgu Jiu. Ancheta vizează infracţiunea de rănirea cu intenţie a animalelor, în contextul în care cei doi au utilizat pentru spălarea animalului materialele şi soluţiile destinate curăţării autoturismelor.

Imaginile în care un cal a fost dus la o spălătorie din Târgu Jiu au fost surprinse miercuri, 4 septembrie. În imagini se vede cum animalul este dus într-o boxă a spălătoriei şi curăţat cu materialele puse la dispoziţie şoferilor pentru a-şi spăla autoturismele.

Verificările poliţiştilor arată că un bărbat, din Târgu Jiu este cel care a dus calul la o spălătorie din zona Debarcader din municipiu.

„Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, transmite, joi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

A ajuns după gratii după ce ar fi ucis un câine

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat în stare de reținere, după ce acesta ar fi ucis un câine.

La data de 02 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Brașov au fost sesizați cu privire la uciderea unui exemplar canin.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe strada Făgărașului, din localitatea Ghimbav, județul Brașov, unde au depistat cadavrul unui exemplar canin, din rasă comună, neidentificat prin microcipare, care prezenta urme de violență.

În urma cercetărilor și a verificărilor întreprinse, în scurt timp, polițiștii l-au identificat pe deținătorul animalului, respectiv un bărbat, de 53 de ani, din orașul Ghimbav, bănuit de uciderea câinelui.
Astfel, după administrarea probatoriului, la data de 03 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, în care cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *