Prima pagină » Sport » Doi angajați ai unei televiziuni din Capitală au fost înjurați și agresați de suporterii echipei CSA Steaua București
Doi angajați ai unei televiziuni din Capitală au fost înjurați și agresați de suporterii echipei CSA Steaua București

Doi angajați ai unei televiziuni din Capitală au fost înjurați și agresați de suporterii echipei CSA Steaua București

31 mai 2021, 19:00,
Alexandru Ifrim în Sport

Doi angajaţi ai unei televiziuni au fost agresaţi de către suporterii unei echipe de fotbal cunoscute din Bucureşti. Aceştia au fost bruscaţi şi înjuraţi de către microbişti.

În Capitală un operator şi un reporter au fost bruscaţi şi înjuraţi de către suporterii echipe de fotbal CSA Steaua Bucureşti. Toată acţiunea a fost înregistrată iar apoi a fost publicată pe site-ul realitateasportivă.net. Totul s-a petrecut înainte de returul barajului de promovare în Liga a 2-a dintre Afumaţi şi Steaua Bucureşti.

Pe înregistrarea făcută de către operator se poate observa cum cei doi angajaţi ai televiziunii sunt agresaţi şi înjuraţi de către membrii galeriei Steaua: „Du-te-n p**a mea cu camera ta”, iar un altul merge spre ei şi îi întreabă „Ce p**a mea faceţi mă aici? De la ce emisiune sunteţi?” Pe tricourile lor se pot observa inscripţiile clubului CSA Steaua.

Reacţia celor de la Realitatea PLUS

După ce a avut loc acest incident reprezentanții televiziunii Realitatea PLUS au oferit mai multe informaţii. Aceștia susțin că „operatorul a fost udat cu bere”, că „unul dintre suporteri a deschis uşa maşinii şi a aruncat o petardă înăuntru” şi că „mai mulţi ultraşi au lovit cu pumnii şi cu picioarele maşina televiziunii”.

Tot aceştia au afirmat că la faţa locului erau prezente mai multe echipaje de jandarmi care „nu au reacţionat”.

„Oamenii legii, prezenţi în număr mare, nu au reacţionat”, scriu cei de la Realitatea pe site.

Oficialii Jandarmeriei au ţinut să precizeze faptul că se vor lua măsuri în ceea ce priveşte agresorii. De asemenea au mai explicat faptul că echipa de filmare nu avea acreditare pentru a pătrunde pe stadion.

„Echipa de filmare nu avea acreditare pentru a intra în arena sportivă. Se vor lua măsuri legale împotriva celor care au agresat echipa de jurnalişti”, a declarat Petru Ursescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Judeţean Ilfov pentru Realitatea Plus.

CSA Steaua Bucureşti a promovat în liga a 2-a

Duminică, 30 mai 2021, CSA Steaua Bucureşti a promovat, pentru prima dată în istoria sa, în liga secundă. La meciul dintre Afumaţi şi Steaua au fost prezenţi în jur de 200 de suporteri stelişti. Pentru a se calfica în Liga a 2-a a Steaua a trebuit să joace cu alte 2 echipe care aveau acelaşi obiectiv.

Iulian Miu a oferit o declaraţie înainte de partida decisivă în care a spus că îşi doreşte ca echipa lui Daiel Oprită să nu aibă emoţii.

„Băieții trebuie să fim pregătiți, să nu ne relaxăm că jucăm cu Afumați. Echipa trebuie să fie montată, Daniel Oprită e conștient și știe exact cum să își facă treaba, jucătorii au experiența și știu să gestioneze aceste momente. Sperăm să nu avem emoții în această dublă cu Afumați”, a spus Miu.

În tabăra adversă antrenorul celor de la Afumaţi a avut o declaraţie în care a precizat că nu se teme de nici o echipă şi nici de arbitraj .

„CSA Steaua este favorită, dar eu nu am nicio emoție. Avem o echipă foarte bună, am demonstrat-o şi cu FCSB 2 şi venim în Ghencea cu dorința de a învinge. Știu ce s-a întâmplat la meciurile lor cu Ulmu, dar nu mi-e teamă de arbitraj. E o finală și noi venim să ne jucăm șansele pe teren”, a afirmat Vasile Neagu, potrivit Sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *