Prima pagină » Local » Doi agresori din Răducăneni au fost condamnați după o bătaie ca în filme. Câte 1 an de închisoare pentru fiecare
Doi agresori din Răducăneni au fost condamnați după o bătaie ca în filme. Câte 1 an de închisoare pentru fiecare

Doi agresori din Răducăneni au fost condamnați după o bătaie ca în filme. Câte 1 an de închisoare pentru fiecare

02 oct. 2024, 02:00,
Dragoș SAVIN în Local

Zilele trecute, doi agresori din comuna Răducăneni au fost condamnați după o bătaie în care au fost implicați. Cei doi au primit câte un an de închisoare cu suspendare. Totodată, au de scos din buzunare o sumă destul de consistentă de bani

Nicușor și Denis Buzuluc sunt doi bărbați din Răducăneni care, zilele trecute, au fost condamnați la închisoare după ce au agresat un vecin de al lor.

„La data de 26.03.2021, ora 21:57, lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Iași – Secția 5 Poliție Rurală Răducăneni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați prin intermediul S.N.U.A.U. 11 cu privire la faptul că pe drumul public din satul Roșu două persoane de sex masculin se agresează reciproc. Urmare a aspectelor sesizate, lucrătorii de poliție s-au deplasat la locul indicat de apelant, unde au identificat la sol o persoană semiconștientă care prezenta urme de violență în zona capului, identificată ulterior ca fiind numitul Ursu Anton. Din cercetările efectuate în cauză, a rezultat că la data de 26.03.2021, în jurul orei 18:00, persoana vătămată s-a deplasat pe jos la magazin, iar la întoarcerea spre domiciliu s-au oprit la locuința inculpaților Buzuluc Nicușor Claudiu și Buzuluc Denis Gabriel, din aceeași localitate, unde au consumat băuturi alcoolice timp de aproximativ 2-3 ore împreună cu inculpații”, au arătat oamenii legii.

Tot în comuna Răducăneni a avut loc o bătaie desprinsă parcă din filmele de groază, anul trecut. Atunci, un copil a fost lovit de un tânăr.

Victima a fost urmărită și bătută pe stradă

Anton Ursu a băut cu Nicușor și Denis Buzuluc până la un moment dat, iar mai apoi a decis să plece acasă. Nu s-a așteptat însă să încaseze o bătaie soră cu moartea.

„În jurul orei 20:00, persoana vătămată a părăsit imobilul ieșind pe drumul public, pe poarta de acces persoane, însă a fost urmată de către cei doi inculpați și a fost agresată fizic Astfel, persoana vătămată, Ursu Anton, a declarat faptul că a fost lovită cu un obiect contondent în zona capului, a căzut la sol, iar imediat a fost lovită cu picioarele de către cei doi în zona capului și pe întreg corpul. Persoana vătămată a mai precizat că nu a avut niciun conflict cu cei doi inculpați în intervalul de timp în care s-a aflat la locuința acestora și că nu cunoaște motivul pentru care aceștia au agresat-o”, au precizat anchetatorii.

Cei doi agresori din Răducăneni au fost condamnați după bătaia din sat

Cei doi bărbați au ajuns în fața judecătorilor, iar cei din urmă i-au condamnat la închisoare.

„Condamnă pe inculpatul BUZULUC NICUȘOR-CLAUDIU la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate inculpatului Buzuluc Nicușor-Claudiu și stabilește un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. Condamnă pe inculpatul BUZULUC DENIS-GABRIEL la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate inculpatului Buzuluc Denis-Gabriel și stabilește un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. Obligă inculpații Buzuluc Nicușor-Claudiu și Buzuluc Denis-Gabriel, în solidar, la plata către partea civilă Serviciul de Ambulanță Județean Iași a sumei de 341,6 lei, cu titlu de cheltuieli efectuate în vederea transportării persoanei vătămate. Obligă inculpații Buzuluc Nicușor-Claudiu și Buzuluc Denis-Gabriel, în solidar, la plata către partea civilă Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași a sumei de 6.089,78 lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare pentru persoana vătămată Ursu Anton”, se arată în decizia judecătorilor de la Judecătoria Răducăneni.

Tot judecătorii din Răducăneni au decis în urmă cu ceva timp să-i aplice o condamnare unui alt bărbat care a lovit și tâlhărit un alt bărbat. Acum, cei doi agresori din Răducăneni au fost condamnați după bătaia pe care au aplicat-o vecinului lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`