Prima pagină » Local » Doctorul Florin Roșu a devenit tată! Și-a botezat fiica după numele spitalului pe care îl conduce
Doctorul Florin Roșu a devenit tată! Și-a botezat fiica după numele spitalului pe care îl conduce

Doctorul Florin Roșu a devenit tată! Și-a botezat fiica după numele spitalului pe care îl conduce

15 mart. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Doctorul Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Sf. Parascheva”, Iași, a devenit tată de fată. Soția acestuia a născut prin cezariană la Maternitatea ”Cuza Vodă”. Copilul este perfect sănătos și a primit un nume deosebit

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Sf. Parascheva”, Iași, a devenit tată. Doctorul Florin Roșu și frumoasa sa soție, Carmen, au devenit părinți. Acești au ales pentru fiica lor un numele deosebit, Aida Parascheva. Carmen a născut pe data de 13 martie 2022 la Maternitatea ”Cuza Vodă”, prin cezariană. Medicii i-au dat nota 10 la naștere, fetița fiind perfect sănătoasă. Aceasta a cântărit la naștere 3.210 grame. Medicul Florin Roșu a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 43 de ani. Se anunță două petreceri fastuoase în familia managerului Florin Roșu, nuntă și botez.

Doctorul Florin Roșu a devenit tată, după ce s-a căsătorit în urmă cu câteva luni

Amintim că la sfârșitul lunii octombrie 2021, medicul Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Sfânta Parascheva” din Iași, s-a căsătorit! Acesta și frumoasa lui iubită, Carmen Păuleț, medic pneumolog, au ales să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă. Încă de atunci Carmen era însărcinată. Frumoasa doctoriță, în vârstă de 31 de ani, i-a furat inima managerului în urmă cu mai multă vreme.

Relația celor doi a fost una rezervată, iar acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Florin Roșu și Carmen Păuleț au depus actele de căsătorie la Starea Civilă din Iași, unde a avut loc cununia civilă a celor doi. Petrecerea după cununia civilă a fost una restrânsă, urmând marea petrecere de nuntă și botez.

Nunți extravagante în 2021, la Iași

Amintim că, la sfârșitul lunii iulie 2021, actrița Erica Moldovan s-a căsătorit. Aceasta a avut o nuntă ca în povești la un local extravagant din Iași. Erica Moldovan s-a căsătorit cu artistul Mihai Chelariu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actrița a optat pentru o ținută simplă în ziua cununiei civile. Nunta a avut loc a doua zi. Înainte de ziua cea mare, frumoasa actriță a organizat, alături de mai multe prietene, într-un local din Iași, petrecerea burlăcițelor. Acestea au petrecut până dimineață. Tot în acest an, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Iași a ales să facă o nuntă de zile mari pe o plajă de lux din Grecia. Patronul de la Vivertine, Cezar Amititeloaie, a spus: „Da!” și și-a unit destinul cu Manuela Alexuc, o femeie foarte frumoasă. Nunta a avut loc în Grecia, invitații au fost pe măsură, iar imaginile de lux vorbesc de la sine.

Așadar, mireasa, Manuela Alexuc, a avut o superbă rochie albă, iar mirele nu a fost mai prejos. Codul nunții a fost „All white”. Pentru unii și anul 2022 a fost cu noroc, doctorul Florin Roșu a devenit tată la câteva luni după cununia civilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *