Prima pagină » Local » Doctoriţa care a provocat accidentul din urmă cu câteva zile din zona Bucium rămâne în arest
Doctoriţa care a provocat accidentul din urmă cu câteva zile din zona Bucium rămâne în arest

Doctoriţa care a provocat accidentul din urmă cu câteva zile din zona Bucium rămâne în arest

01 feb. 2021, 21:10,
BZI.ro, în Local

Doctoriţa care a provocat accidentul frontal în seara zilei de 27 ianuarie 2021 rămâne în arest. Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Iaşi a decis ca Mihaela Gina Sava să rămână în arest, respingând contestația depusă de aceasta. Reamintim faptul că în seara zilei de 27 ianuarie 2021 oamenii legii și câteva echipaje medicale au intervenit în zona Bucium în urma producerii unui accident rutier.

Din păcate două persoane au fost rănite în urma coliziunii. La volanul autoturismului care a provocat accidentul se afla un medic stomatolog din Iași. Sava Mihaela Gina a intrat cu autoturismul marca Volkswagen Passat într-un vehicul care circula regulamentar.

Mihaela Gina Sava s-a ales cu un dosar penal după accident

Totuși, medicul stomatolog nu a avut de ales și a trebuit să-i însoțească pe oamenii legii la sediul Poliției Rutiere. Acolo, femeia a petrecut câteva ore, fiind audiată. Ulterior a fost lăsată să plece spre casă, dar nu înainte ca pe numele său să fie deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre producerea unui accident soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o femeie în vârstă de 50 de ani a pătruns pe contrasens cu autoturismul intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Femeia a refuzat să fie testată alcoolscopic. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul de prelevare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Medicul stomatolog, după gratii

Este greu de spus dacă medicul stomatolog era sub influența alcoolului. Refuzul ei de a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei nu o ajută prea mult. Are de dat explicații în fața legii. Miercuri seara, femeia a ieșit din sediul Poliției Rutiere și era destul de derutată.

„Nu știu în ce zonă sunt”, a spus medicul după ce a ieșit de la audieri.

Întrebată de reporterii BZI dacă regretă ce s-a întâmplat, femeia a spus că da, însă nu părea să realizeze cât de grav a încălcat legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *