Prima pagină » National » Doar în Argeş mai vezi aşa ceva! Doi fermieri au tranformat cuva excavatorului în piscină
Doar în Argeş mai vezi aşa ceva! Doi fermieri au tranformat cuva excavatorului în piscină

Doar în Argeş mai vezi aşa ceva! Doi fermieri au tranformat cuva excavatorului în piscină

22 iul. 2022, 09:53,
BZI.ro, în National

În Argeş, doi fermieri au găsit o modalitate inedită de a scăpa de caniculă şi au improvizat o piscină în cuva unui excavator. Bărbaţii s-au simţit mai ceva ca la o piscină de fiţe, au glumit, dar le-au transmis şi un mesaj celorlaţi fermieri.

„Recolta de anul acesta este una bogată şi suntem foarte mulţumiţi de producţie. Nu avem timp de mare așa că am adus marea la noi”, au spus tinerii, în timp ce serveau pepene.

Cuva excavatorului nu era goală, ci plină cu apă, pe post de piscină. Şi ca tratamentul să fie complet, să se poată simţi ca pe plajele de lux, argeșenii au umplut şi paharele şi s-au servit cu pepene.

Doi fermieri din Argeş au transformat cuva excavatorului în piscină

Cei doi fermieri sunt din Negrași, judeţul Argeș şi au întrecut orice imaginație la metode de a scăpa de căldură. Aceştia au pus excavatorul în curte, au poziționat cuva şi au umplut-o cu apă. O piscină în toată regulă în care peisajul nu ar fi fost complet fără crengile cu frunze, paharele şi fructele servite de pe farfurie, ca pe plajele de fițe.

Din cuvă, bărbaţii au transmis un mesaj de încurajare fermierilor români.

De asemenea, alţi zece tineri, tot din judeţul Argeş au transformat în urmă cu doar două săptămâni, un camion într-o piscină şi s-au plimbat în comuna Bogaţi cu muzică la maxim.

Bărbaţii s-au bălăcit în piscina pe roți improvizată, însă dstracția lor s-a terminat brusc după ce localnicii, sătui de zgomotele petrecăreților, au sunat la numărul de urgenţă 112.

„În ziua de 02 iulie anul curent, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic și au stabilit identitatea tuturor bărbaților care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă. Astfel, bărbaţii petrecăreţi au primit 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei.

Cea mai afectată zonă din România din cauza caniculei

Într-un context asemănptor, amintim că zilele trecute, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat care este zona cea mai afectată de caniculă din țara noastră. Ministrul spune că în unele regiuni ale României culturile au fost deja complet compromise.

„Cea mai afectată zonă din cele văzute de mine direct este Vrancea. Am fost la Brăila, la Galați, la sistemele de irigații. Din nefericire am regăsit stadiul din 2019 privind executarea sistemului de irigații. Această situație i-a determinat pe mulți fermieri să nu poată să folosească sursă de apă care există în mod natural, neavând posibilitatea prin sistem ea să fie pompată și să ajungă la rădăcina plantei. În unele zone, indiferent ce cantitate de apă vine, cultură este pierdută. Pierderea este în totalitate”, a mai spus Ministrul Agriculturii.

Cu toate acestea, la Argeș producția pare să fi fost una satisfăcătoare, de vreme ce doi fermieri au hotărât să sărbătorească recolta prin transformarea cuvei unui excavator în piscină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *