Prima pagină » Razboi în Ucraina » Dmitri Peskov a spus în ce condiții Rusia va folosi armele nucleare. Ce plan are Putin

Dmitri Peskov a spus în ce condiții Rusia va folosi armele nucleare. Ce plan are Putin

23 mart. 2022, 12:32,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a spus în ce condiții Rusia va recurge la folosirea armelor nucleare, în contextul războiului din Ucraina.

Oficialul a dezvăluit informații pe care Vladimir Putin nu le-a recunoscut până acum.

Rusia a dezvăluit în ce condiții va folosi armele nucleare

Purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin a spus ceva ce Vladimir Putin nu a recunoscut până acum, în ciuda aparențelor, și anume faptul că Rusia nu și-a atins încă niciunul dintre obiectivele sale în Ucraina. Dmitri Peskov a atins un subiect extrem de important și anume intenția Rusiei de a folosi armele nucleare. Oficialul a dezvăluit condițiile în care Kremlinul va recurge la folosirea armelor nucleare.

„…dacă este o amenințare existențială pentru țara noastră”, a fost răspunsul lui Dmitri Peskov.

În cadrul interviului acordat la CNN, Oficialul a refuzat, în repetate rânduri, să excludă posibilitatea ca Rusia să apeleze la armele nucleare în războiul cu Ucraina. De asemenea, tot el a dezvăluit că Putin nu și-a atins, până acum, niciun obiectiv, în cadrul operațiunii militare desfășurate pe teritoriul Ucrainei.

„Ei bine, în primul rând, încă nu. Nu a realizat încă. Operațiunea militară specială se desfășoară strict în conformitate cu planurile și scopurile care au fost stabilite anterior”, a precizat Dmitri Peskov.

Dmitri Peskov a transmis, în cadrul aceluiași interviu, că Vladimir Putin nu este furios sau supărat pe Ucraina, ci ce cei din Ucraina care vor să facă parte din NATO și să trimită rachete nucleare. Tot el a precizat că liderul de la Kremlin este împotriva celor care interzic vorbirea Limbii ruse pe teritoriul Ucrainei și folosesc simbolurile naziștilor în stradă.

Liderii de la Kremlin au stabilit un nou termen limită pentru victoria din Ucraina, acesta fiind 21 aprilie – 7 mai. Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerașcenko, Vladimir Putin a stabilit ca date pentru victoria în Ucraina: 21 aprilie-7 mai 2022. Liderul de la Kremlin crede că până la aceste date va forța conducerea ucraineană să semneze un acord care poate fi prezentat ca o capitulare, urmând ca mai apoi, pe 9 mai, să organizeze o paradă a victoriei.

Vitali Klitschko: „Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor”

Vitali Klitschko a declarat că și România ar putea fi în curând pe lista lui Putin. Primarul Kievului crede că Putin îşi doreşte să refacă fostul Imperiu Rus.

„Planurile lui Putin sunt să refacă Imperiul Rus și România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambițiile rușilor? Donețk și Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Rușii au invadat Țările Baltice? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *