Prima pagină » Titlurile zilei » Divorț răsunător în lumea bună! Directorul unui cunoscut mall a ajuns la cuțite cu soția sa: „O duce în cluburi, baruri” (EXCLUSIV) – FOTO

Divorț răsunător în lumea bună! Directorul unui cunoscut mall a ajuns la cuțite cu soția sa: „O duce în cluburi, baruri” (EXCLUSIV) – FOTO

05 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Un divorț răsunător în lumea bună! Directorul unui cunoscut mall a ajuns la cuțite cu soția sa. De mai bine de un an de zile, Alina Cioabă trăiește o adevărată dramă, deoarece nu-și mai poate vedea copilul. Ba mai mult, femeia susține că fostul ei soț este extrem de violent

Divorțul dintre soții Alina Cioabă și Cătălin Ojog s-a finalizat, dar de mai bine de un an se luptă pentru custodia fetiței lor, în vârstă de 14 ani, care ar fi într-un pericol la domiciliul tatălui său. Bărbatul ar refuza să colaboreze cu fosta soție și, din acest motiv, aceasta nu-și mai poate vedea copilul. Din păcate, aceasta luptă pentru a primi domiciliul minorei, deoarece consideră că mediul actual în care trăiește reprezintă un pericol pentru cea mică, fiind influențată negativ.

Directorul unui cunoscut mall a ajuns la cuțite cu soția sa

Alina Cioabă a fost căsătorită cu Cătălin Ojog din anul 2005. Cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea liceului. Aceștia au împreună o fetiță minoră. Totul a început din cauza infidelității repetate, iar Alina a decis să pună punct acestei căsnicii. Inițial a fost vorba despre un divorț pe cale amiabilă, prin care custodia a fost comună, fără un program de vizită impus, deoarece femeia ar fi vrut să încurajeze relația fiică-tată. Din păcate, aceasta nu a dorit să se întâlnească cu tatăl pentru că știa de relațiile sale extraconjugale.

„În luna martie a anului 2019 am avut prima tentativă de divorț, cu un certificat medico-legal. În luna decembrie 2021 a fost divorțul propriu-zis, prin care am avut custodia comună a fetiței, cu domiciliul la mine. Nu am impus un program de vizită, pentru că am încurajat relația fiică-tată, dar Daria (n.r. – copilul lor) nu a vrut să se întâlnească cu tatăl ei, deoarece aflase de relațiile sale”, povestește Alina Cioabă, mama.

Totul s-a schimbat la 180 de grade în luna iunie a anului 2022, când cele două se aflau la bunicii materni și au fost luate într-un mod abuziv de acolo. Iar fetița a obținut ordin de protecție împotriva mamei sale.

„În data de 22 iunie 2022 am fost luate de acasă, de la bunicii materni, în mod abuziv. Daria a fost dusă la Centrul de Primire în Regim de Urgență, «Micul Prinț», deși părinții nu locuiau la același domiciliu și exista și varianta de familie extinsă. Am avut o discuție cu fiica mea la telefon, dar nu au existat certuri sau violențe, iar atunci ea a primit ordin de protecție împotriva mea.

Atunci, DGASPC-ul a încredințat minora tatălui. Ulterior s-a prelungit ordinul de protecție, fiind vorba și despre un martor care a declarat că a văzut un conflict verbal, deși acel martor nu a fost prezent. Eu aveam certificat medico-legal care demonstra că am fost victima violențelor, dar nu s-a ținut cont de lucrul acesta. Am lăsat totul așa, fiindcă m-am gândit că lucrurile se vor așeza. Dar a început să fie și mai rău”, adaugă femeia.

„Pile” la poliție, Tribunal, violență fizică și abuz psihic

Alina Cioabă își acuză fostul soț că i-ar întoarce pe toți împotriva ei, mai ales pe fetița lor. Ba chiar ar fi instruită și ce să vorbească cu propria mamă. Din nefericire, la mijloc ar putea fi vorba și despre oamenii legii care l-ar „susține” pe tată ca să își atingă scopurile finale, chiar dacă nu ar ține cont în totalitate de lege, iar singura armă pe care o folosește abuziv ar fi chiar fiica lor.

„Puteam să îmi văd fetița doar la școală, adică doar o singură dată pe lună. Nu-i convine că țineam legătura cu doamna director, dirigintă, colegii și părinții ei. Mă interesa de ea, este propriul meu copil. Comportamentul ei s-a degradat în ultimul timp.

Tatăl o duce în cluburi, baruri, doar ca ea să vrea să rămână la el. Îi oferă libertate în mod necontrolat. Și eu sunt de acord cu asta, să aibă tot ce își dorește și să fie lăsată, dar într-un mod normal și adecvat vârstei ei. Și din aceste motive am ajuns să fiu considerată o mamă care își abuza copilul. Așa arată o mamă de genul acesta oare”, spune cu lacrimi în ochi Alina Cioabă.

Aceasta consideră că tatăl fetei, Cătălin Ojog, ar avea beneficii de la mai multe instituții publice, datorită funcției pe care o are, de director la mall-ul din Botoșani. Femeia este asistent social și are o carieră însemnată de ani de zile, dar acum a ajuns să ceară ajutorul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) și la multe alte instituții capabile de soluționarea cazului, însă susține că nu poate să treacă peste influențele pe care le-ar avea fostul ei soț.

„Nu îmi vine să cred că am ajuns în acest punct. Am trăit 23 de ani împreună. Ne-am cunoscut din clasa a X-a și am crescut împreună. Am avut casă în Iași, eu am lucrat ca asistent social acolo, iar el în altă parte, am vrut să ne extindem cât mai mult.

Am tras amândoi pentru un singur lucru. Iar, acum, totul s-a întors. Ne luptăm în ultimul hal. Dacă copilul meu ar fi bine, l-aș lăsa să stea cu tatăl ei, dar instinctul de mamă îmi spune că trebuie să o ajut să ajungă înapoi la mine. DGASPC-ul a avut nevoie de două luni pentru a reuși să facă ancheta socială, fiindcă nu li se dădea drumul la ușă. E cumplit tot ce se întâmplă”, destăinuie mama fetiței de doar 14 ani.

Reporterii BZI au luat legătura cu tatăl, Cătălin Ojog, dar acesta nu a vrut să ofere niciun punct de vedere în legătură cu acuzațiile care i-au fost aduse. Astfel, rămâne de văzut ce vor decide oamenii legii și care va fi pronunțarea anchetatorilor în cazul celor doi foști soți.

„Nu am nimic de spus. Haideți să lăsăm instanța să-și facă treaba”, a declarat Cătălin Ojog, directorul unui cunoscut mall, care a ajuns la cuțite cu soția sa.

Comentarii
  • profu' de mate

    „Totul s-a transformat la 360 de grade în luna iunie a anului 2022…”
    Nu prea ai dat pe la ora de geometrie, Cosmina, aşa-i?

  • Probabil se gandeste la grade Celsius…
    🤦‍♀️

  • No boston, plizz !

    Hai, bai, 360 de grade, iar ne umpli cu tragedii bostoniene ? Singurul lucru bun la boston e ca este la oarecare departare de Iasi si drumurile sunt proaste.
    Cu toate astea avem in exces bostonieni vinituri la oras.

  • Iar ati gasit un titlu bombastic pentru o stire de doi lei. Nici nu-i stire. Doi oameni divorteaza si sunt in proces pentru partaj si tutela, iaca booomba!

  • Băi, Cătălin Ojog, cum să spui “să lăsăm instanța să-și facă treaba”?!?
    Ești normal?!? Când e vorba de un copil, o fată adolescentă?!?
    Știi ce înseamnă anturajul, labilitatea vârstei, dorința lor de a experimenta?
    Nu instanța, părinții trebuie să-și facă treaba, cu mâinile, cu inima, cu sufleteul…
    Educația nu se face cu hârtiile instanței, domnule!

  • Fără-de-lege

    Vlase, știi care-i „booomba ” ? Avem „0” procese corecte /juste ….si in loc să mergi în Instanță, mai bine bei o țuică românească la birtul din colțul cartierului, decât să intri într-un „proces românesc „!!!!!

  • Mircea Gramada

    Nu e bine cand se schimba lucrurile la 360 de grade! se intoarce totul cu fundu in sus! Asa am patit si eu cand am facut o intoarcere cu Bmweul meu, cu tractare spate si mam rotit de la zapada asta, de m-i sa parut ca am facut o calatorie in timp. Se facea ca eram la ora de mate ,si m-a scote-a profa la tabla – „Gramada, la tabla!” si acum am cosmaruri! Bine, colegii se amuza, ca asa faceam eu de mic lumea sa se simte bine. Noroc ca articolul e despre altceva ,ca ma i-a cu ameteala!
    Power!

  • Dar ea e fiica regelui Cioabă? Se pare că la ora de geometrie ea era în spatele liceului la țigară:))))

  • Cosmina a corectat partea ce tinea de geometrie! 😉 A mai ramas chestia cu… „lumea buna”!!!

  • Gradul si Gardul.

    Domle, chestia asta cu gradele si cu intoarcerea…asta-i treaba serioasa, frate. Pai te pui cu asa ceva ? Inainte de a scrie ceva din si despre lumea buna, tre’ sa mergi la un tarot sau macar la un ghioc si sa consulti specialista, altfel, hop, nu stii gradele. Si daca situatia se intoarce la 360 de grade, zau, iese nasol in lumea buna. Te mai iau la misto si fraierii astia de cititori, adica tu te chinui sa te documentezi pe probleme fundamentale ale lumii bube si astia te comenteaza la grade.
    Cel mai bine ( am auzit eu sigur) e sa fie cat mai multe grade. Cica daca situatia se intoarce la 720 de grade e cel mai fain. Cem mai fain !

  • Lumea buna la ce?

  • Nu poti să scoți analfabetismul funcțional din gazetarii de duzină, oricât ți-ai dori:
    Situația s-a schimbat, s-a întors la 180 grade!
    Nu s-a transformat.
    Se transforma dacă își schimba sexuțul sau dintr-o moacă de femeie se transforma în moacă de barbat, etc.

    Ce chestie!
    Am ajuns, noi cititorii, să dăm lecții de limba română unor gazetari, analfabeți funcțional.

  • Corect, @Daniel

    Și mai și e vorba despre un bostonian.

  • Faceti investigatii serioase asa cum ne-ati obisnuit….Mergeți la Socola sa vedeți cum sunt bătuți pacientii…acum e un caz la Pavilion IB unde a fost snobit în bătaie un pacient de un infirmier. Sa vedeți cum se ascunde r…sub preș la Socola…mizerie peste tot și oameni corupți și mizerabili tolerați și încurajați de conducere. Maine vine Avocatul Poporului sa vadă mizeria din Socola. Sper ca sunteți pe faza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *