Prima pagină » Cancan » Divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr? Ce detaliu îi dă de gol
Divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr? Ce detaliu îi dă de gol

Divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr? Ce detaliu îi dă de gol

10 nov. 2020, 14:44,
în Cancan

Lumea showbiz-ului din țara noastră e pe cale să explodeze din cauza unui divorț ce pare iminent între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Și aceasta datorită unui detaliu surprins la partenera de viață a lui Ștefan Bănică. Și cum nu iese fum fără foc, ceva-ceva tot trebuie să fie la mijloc.

Viața de familie a Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr. a fost întotdeauna una discretă. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre cum se desfășoară povestea lor de dragoste. Și, deci, n-au apărut niciodată zvonuri nici despre faptul că ar avea probleme, sau n-ar mai vrea să trăiască unul lângă celălalt. Acum însă există un detaliu care poate duce în zona aceasta. Lavinia Pîrva a fost suprinsă fără verighetă pe deget.

Se lasă cu divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr?

Ștefan Bănică a fost întotdeauna un bărbat care s-a ferit să ofere prea multe detalii despre viața lui personală. Și, cumva firesc, așa este și soția sa, Lavinia. De aici și surpriza pe care am avut-o în momentul în care am văzut fotografiile realizate de paparazzi Ciao.ro. În imagini se poate observa faptul că Lavinia a ieșit la plimbare cu băiețelul ei. Grijulie din fire, soția lui Ștefan Bănică nu l-a scăpat deloc din ochi pe cel mic. La fel cum și paparazzi Ciao.ro au făcut.

Și uite așa, s-a putut observa faptul că de pe degetul Laviniei Pîrva a dispărut verigheta. Cine știe, poate bijuteria nu mergea cu outfit-ul pe care vedeta l-a îmbrăcat în ziua respectivă. Asta pentru că bruneta a optat pentru o ținută albă, lejeră la care nu se potrivea niciun accesoriu. Poate, cine știe, a uitat să o pună înapoi pe deget… Însă e greu de crezut că ar fi vorba despre o ruptură între Lavinia și Ștefan Bănică Jr. Și asta pentru că n-au existat niciun fel de zvonuri pe acest subiect.

Lavinia Pîrva s-a reorientat la vreme de pandemie

În lipsa concertelor provicată de epidemia de coronavirus, mulți dintre artiștii români s-au văzut nevoiți să trăiască din economii sau chiar s-au trezit fără nicio sursă de venit. Nu este cazul și Laviniei Pârva. Soția lui Ștefan Bănică s-a orientat rapid și și-a deschis un magazin online de haine pentru femei. Astfel, Lavinia Pârva a decis că trebuie să facă ceva pentru a aduce și ea bani în casă, nu numai soțul ei.

Cum muzica nu mai este profitabilă, în această perioadă a decis să schimbe total macazul. S-a orientat spre o afacere care e și pe gustul ei, și adaptată pandemiei de coronavirus: un magazin online de haine pentru femei. Lavinia Pârva nu vinde orice haine, ci unele ale căror design a fost conceput chiar de ea.

Am ales să construiesc o linie vestimentară practică și îndrăzneață totodată. Și, pentru că mereu am simțit că frumusețea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust.

Maternitatea a schimbat-o complet

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a transformat complet după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Alexandru. Bruneta și-a pus în minte să topească cele 30 kilograme acumulate pe parcursul sarcinii și a reușit. Evident, procesul de slăbire nu a fost unul deloc ușor. Dietă echilibrată, stil de viață sănătos și foarte mult sport. Însă toate acestea au făcut-o să arate ca la 20 de ani.

Iar acum vestea unui iminent divorț între Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr pare greu de crezut deoarece cei doi păreau o familie fericită și împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *