Prima pagină » Titlurile zilei » Disperată să-și continue studiile, Andreea s-a apucat de videochat! Tânăra studentă din Iași s-a trezit în mijlocul unei afaceri dubioase: „A vrut să o facem în grup”- FOTO

Disperată să-și continue studiile, Andreea s-a apucat de videochat! Tânăra studentă din Iași s-a trezit în mijlocul unei afaceri dubioase: „A vrut să o facem în grup”- FOTO

19 ian. 2024, 02:00, 59 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

Din dorința de a-și continua studiile, Andreea Epure a găsit o modalitate prin care să facă bani ușor. S-a angajat la o firmă de videochat, însă s-a trezit în mijlocul unei afaceri dubioase, unde i s-a propus să întrețină relații sexuale în grup. Experiența avea să o lase fără acte de identitate.

Tânăra studentă din Iași a mai lucrat în domeniul videochat

Andreea Epure, o studentă din Iași, se luptă de o lună de zile să-și recuperere buletinul. Aceasta s-a angajat, inițial, la firma de vidochat Vixen, din Bucium, după ce a văzut mai multe reclame pe rețelele de socializare. Tânără a mai lucrat în domeniul respectiv, doar că lucrurile au degenerat de data aceasta.

„Am avut nevoie de o sumă de bani urgent pentru a-mi putea continua studiile. Știam că aceasta este o modalitate prin care pot să fac bani ușor, din acest motiv, după ce am văzut mai multe reclame, am aplicat la firma de videochat Vixen. Am vorbit prima dată cu Costin (n.r. – Costin Bodea), managerul principal al firmei Vixen, din Bucium, nu știu numele întreg, nici dacă acesta este cel real. Mi s-au făcut multe promisiuni, că voi câștiga bani, însă în prima zi când m-am dus să văd apartamentul unde urma să lucrez, mi-a propus să întrețin relații sexuale în grup. Videochat-ul nu are nicio legătură cu relațiile intime, eu cred că au ales această denumire doar de fațadă și din acest motiv am și întrerupt colaborarea cu ei. Eu am vrut să lucrez în videochat, nu să fac prostituție”, spune Andreea Epure.

Deși i s-a spus că își va desfășura activitatea în Bucium, tânăra a fost mutată într-un studio de videochat din Pașcani. Aceasta nu a fost de acord. Buletinul i-a fost reținut de Alexandru Cojocaru, managerul firmei de videochat din Pașcani, pentru a i se întocmi contractul de muncă.

„Inițial, mi s-a zis că voi lucra în Bucium, eu am lăsat buletinul la ei pentru că voiau să-mi facă contract de muncă. M-au mutat la studio-ul din Pașcani pentru că mi-au zis că am un nivel mic de engleză și nu are cine să mă ajute în Bucium. Alex (n.r. – Alex Cojocaru) era cel care trebuia să mă ajute, fiind cel mai bun din asociații pe care-i are Costin. El este și cel care mi-a luat și buletinul. Mi-am cerut buletinul înapoi după o săptămână. M-au pasat de la unul la altul, ulterior mi-au spus că au lăsat buletinul la Secția Municipală de Poliție (Secția 3 – n.r.) din Iași.

Am fost la secția repectivă și mi-au spus că buletinul meu este la un coleg care urmează să vină de pe teren, l-am așteptat. Când a venit, polițistul mi-a spus că buletinul a fost transferat în județul Neamț, acolo unde am domiciliul. Am fost la Neamț și acolo nu este. Nici în ziua de astăzi nu știu unde este buletinul meu. Eu am nevoie urgent, pentru că trebuie să scot o sumă de bani în maxim trei zile și nu pot fără buletin”, adaugă Andreea Epure.

Managerii firmelor neagă totul

Costin Bodea, managerul principal al firmei de videochat Vixen, din Iași, afirmă faptul că buletinul a fost predat la poliție de asociatul său, Alexandru Ciobanu.

„Eu nici măcar nu mai am studio-uri de videochat, știu povestea de la colegul meu, cel care a angajat-o. Noi nu facem colecte de buletine, așa că, dacă într-adevăr are nevoie, să meargă la secția menționată de băiatul care a angajat-o pentru a-și recupera buletinul”, afirmă managerul Costi Bodea.

Alexandru Ciobanu, managerul studio-ului AdultAcademy, afirmă faptul că tânără minte și că urmează să o dea în judecată pentru hărțuire.

„Fata a ajuns la mine printr-o recomandare de la studio-ul Vixen. A venit la mine, am angajat-o, a lucrat două zile și după nu a mai răspuns la telefon. I-am cerut să-mi lase buletinul o zi, două, ca să-i fac contract de muncă, eu nu am nevoie de actele oamenilor. Așa că l-am depus la Secția Municipală de Poliție, unde am vrut să fac și o plângere împotriva ei și a prietenului ei, care de două săptămâni îmi trimit în permanență mesaje de amenințare. Fiind în perioada sărbătorilor, am amânat.

Nu pot să zic decât că fata minte și că este sfătuită de prietenul ei să facă acest lucru. După două săptămâni de la angajare, timp în care ea n-a mai venit, m-a sunat. Mi-a zis că nu mai vrea doar buletinul, ci și o sumă de bani. Eu nu am continuat discuțiile, am depus buletinul la poliție și de acolo nu știu ce s-a mai întâmplat. Eu cred că nici măcar nu a fost la secția de poliție, însă nu înțeleg de ce fac ei așa de mult circ”, declară Alexandru Ciobanu.

Reprezentanții Secției 3 de Poliție din Iași o sfătuiesc pe tânăra studentă din Iași, care pentru a-și continua studiile a ales să facă videochat, să mai aștepte până intră în posesia cărții de identitate. Cu toate acestea, Andreea Epure își dorește ca nicio fată să nu mai treacă prin experiența sa.

„Când se predă un act de identitate și pe acesta se arată alt domiciul față de județul Iași, aceasta este trimis în județul respectiv, în cazul acesta, județul Neamț. Însă nu ajunge atât de repede, ci în cel puțin două săptămâni. Noi o sfătuim să mai aștepte și, dacă nu ajunge nici la Neamț, să reia întreaga procedură”, au declarat reprezentanții Secției 3 de Poliție.

Comentarii
  • Da’ nu putea depune o copie, ca toată lumea?!

  • Andreea Epure că să-și continue studiile imaginare a făcut și frumoasă munca de stripteuza la Babilon…și îi plăcea in grup !mă întreb de ce nu-i mai place ? Oare vom ști în următorul articol ?

  • cel mai serios studio din oras la ora actuala si parvenita asta de andreea care suge capurile prin fata pe la kaufland incearca sa ia niste bani de pe urma patronilor

  • vroia sa faca sex cu maica-sa si ti-a zis si tie sa te bagi,foarte bine ca nu ai acceptat

  • Studiourile de videochat fac doar videochat asta cu vai domle sex in grup și prostituție e o mare vrajeala. Nu e nevoie sa vă propună studiourile că mergeți voi singure la publi24 și știți la ce mă refer. Mi se pare un nivel de șantaj aici din partea domnișoarei .

  • Auzi fetița…anonimă..Ala din Pascani nu avea voie sa retina nici un fel de buletin..’cica 2 zile sa-i fac contract’..De copii sao foto nu a auzit?Clar ca avea si alte intentii…

  • Auzi Mărioara nu mă lua cu fetița că sunt mai mare că tine. Trebuia să spună că nu mai vrea să muncească și să se duca să-și ia buletinul pt că nu are dovezi că cineva nu a vrut să îl de-a . Din contra Omu ia dus buletinul la poliție că sa arate că nu are alte intenții și plus de asta ce să facă Omu cu buletinul ei ? Ia spune-mi tu bătrână Mărioara cam ce făcea cu buletinul ? Se ștergea la c.. cu el asta făcea

  • Opiniunea publica

    intimidari, reținere ilegala de acte, presiuni sa presteze „extra”, nimic ilegal, doar cel mai serios studio din Iași

  • NIMENI nu are dreptul sa-ti retina cartea de identitate. Mergi la Politie fatuca!

  • adevarul care ne zbarleste parul

    A crede ca videochatul e o treaba curata este egal cu a crede ca poti sa apuci un kkt de partea lui curata.

  • O studenta nu stie ca buletinul nu trebuie dat nimanui?!?!? TCa trebuia sa lase o copie? In sfarsit… Si dupa ca aia nu i-au dst buletinul, trebuia sa mearga la politie, sa il declare pierdut, depunea actele pt alt buletin si primea o adeverinta de identitate de la politie pana isi lua buletinul nou.
    Incalcita situatie.
    Si, un comentariu-intrebare extra, vazand pozele de mai sus. Bai fetelor, de ce va slutiti in halul asta cu șomoiagele alea pe post de sprancene? Cine v-a zis ca daca in loc de sprancene va pictati niste chestii ca niste melci parosi sunteti mai frumoase?!?

  • Gheboasa asta a mai fost la un studio recent si sa lăsat cu scandal si acolo…cat ghinion poti avea offf sau cu asta te ocupi

  • Îmi place ca din toată discuția asta un analfabet recomandă unui alt analfabet să ia o carte de limba română.
    Băi tarane nu te-ai uitat cum scrii înainte să ai astfel de recomandări?

  • Comentariul adevarului care iti zbarleste parul e genial. Pe de alta parte pe fata nu o intereseaza nimic altceva decat putina reclama gratuita. Si a reusit!

  • Fată, mergi și depune mărturie la poliție privind actele de prostituție la care au vrut să te bage, zi-le date concrete, nume, prenume, locații, detalii și fă plângere pentru furtul buletinului în care zici că ți-a fost sustras. Peștii ăștia infecți profită și se îmbogățesc de pe urma naivității tinerelor ca tine, trebuie călcați pe cap.

  • inca o panarama cu pasarica facut terci. bravo fetelor. #girlpower

  • sa nu uit, toate imaginile cu chatistele de azi vor ajunge sa fie vazute de copii si familiile lor peste cativa ani. de traume psihice si emotionale nici nu mai vorbim, majoritatea sunt niste epave emotionale.

  • Sefu de serviciu

    e periculos sa te joci cu puța

  • Vecina de la cinci

    Ce proastă.te duci la SCLEP, îl declari pierdut și-ți faci altceva buletin.ce toți atât?s-a făcut de râs proasta…

  • E frumoasa ,

  • Hahahaha, bine i-a spus analfabetei că scrie ca la grajd. Studento, vezi că ți-a rămas niscai ortografie pe la gură, să nu te murdărești de la atâta educație. „Spune-ți”, vinitură toantă, locul tău e la ugerul vacii, care videochat ? Asta e pentru persoane inteligente.

  • Deci in mare povestea e cam asa ; o parasuta sugatoare toanta din NT a venit si ea la Iasi si ca sa se descurce face sublimentar prostitutie , la cit de frumoasa si capabila este au trimiso astia in liga a treia sa se cordeasca online direct si indirect pe la Pascani ca acolo e nivelul ei , ea nu si nu ce ea este top Playboy , acum o stie tot tirgul !, e vedeta !

  • Elena Istrate

    Auzi la ea ! Bani pentru studii ! Lucrând la Video Chat. Mergi fato la munca ! Nu combinații cu tot felul de derbedei Zice ca are prieten, iubește=te (Iubi) cu el !

  • Mereu e amuzant sa vezi videochatiste care inventeaza motive inepte pt care fac prostitutie.

    „Pt studii” zice asta ca a facut prostitutie. Adica cum? Faci 3000 de euro pe luna din videochat si cum termini studiile te duci la corporatie pe o mie de euro? Nu… adevarul este ca ele fac prostitutie pt bani si treaba cu studiile e doar un motiv inventat pt a isi justifica actiunile. Si vor continua prostitutia pana vor gasi un prost care le va accepta cu poze goala in tot internetul. Pt ca femeile moderne nu vor sa isi asume nici macar prostitutia. Si prostitutia in 2024 are justificari in capul lor.

    Nu exista justificari pt vodeochat decat lacomia si lenea. Lacomia de bani si lenea de a avea o meserie care impune munca si disciplina. Viata e mai grea daca nu te dezbraci pe bani iar fetele astea aleg calea usoar dar vor sa aiba si sufletul in rai. Nu exista.

  • Auzi, cică e studentă. La varsta asta nu stii ca nu se lasă din mână actele. ? Contractul îl faci pe loc. Iar dacă întradevăr povestea este reală, dacă ăla a avut buletinul pe mâna lui, de ce l-a depus la poliție și nu i l-a returnat fetei ?
    Ceva nu se leagă.

  • De frumoasă nu-i, că proastă este, la greu. Nu se lasă decât în mâna polițistului cartea de identitate, în rest, doar copie. Aviz altor amatoare de senzații fleșcăite, că fleșcăite ajungeți și voi.

  • Si boul ala de patronache nu stie ca intai se face contract de munca (nu dupa 2-3 zile) si pe urma o chemi la munca. Hai sictir cu pretentii sa respecte altii legea, cand dobitocul habar n-are.Si mai are si alti prosti sustinatori.

  • Ion cu Kpul mare

    Prostituata nu esti in schimb cu siguranță ești târfă…

  • marsh la produs andreiutzo ‘te dreaq de sclava

  • M.ue Raputin

    Rasputin mai bine taci ca esti pe langa

  • stie cineva ce nickname are?

  • Guzganul Rozaliu

    Măcar acum o știe toată lumea că e prestatoare de servicii. Abia de acum încep să curgă ofertele de nerefuzat

  • Deci , politia e mana in mana cu aia ? Nici o ancheta in politie ? Afara cu toti militieni care se vand pe o pizza

  • Voi credeți ce spune mârlăncuța asta ? Să fim serioși

  • Si analfabeta si naiva.

    Mai fato, poti face videochat de acasa. Nu esti in stare sa iti faci un cont? E foarte simplu.

    De asemenea, nu trebuie sa te dezbraci. Poti face bani fara sa arati nimic.

    Astia care judecati si sunteti intr-o relatie: tot prostitutie e si aia. Tre’ sa ii oferi sotiei/iubitei cadouri ca sa faca sex cu voi, dupa aceea, o doare capul 2 luni, sau pana la urmatorul cadou. 🥲

    Barbatii platesc toata viata pentru sex. 🥹

  • Amur residence

    Bodea numai ilegalitati face. Langa blocul cu scandal din moara de vant inchiriaza apartamente fara acte intrun bloc tot fara autorizatie si nimeni nu ii face nimic. https://www.facebook.com/AmurResidenceIasi

  • Au dat drumul si anul acesta la programul RABLA ? Hahaha :)))

  • Tot eu, jos cenzura

    Muian lătrău. Muian lătrău. Muian lătrău.

  • Grigorii Alexandru

    Firmele de Video chat sunt mana in mana cu unii dintre politistii corupti!!!! De aceea nu sunt „deranjate” de nimeni aceste firme!!!!!! Nu este noutate faptul ca unii politisti foarte corupti „colaboreaza” cu firmele de videochat.

  • Deci asta suge poola si se arde in cur doar ca sa fie studenta ?

  • 🐽Probă de lucru !

    „…însă în prima zi când m-am dus să văd apartamentul unde urma să lucrez, mi-a propus să întrețin relații sexuale în grup”

    Voi ați auzit de probă de lucru ?!?
    Așa e de când lumea și pământul. Când angajezi un bucătar îl pui la probă, așa e și în industria sexului…doar nu vreți să o puie să facă cartofi prăjiți ?!? Nu?

    Sexul în grup (BUNGA – BUNGA sau POȘTĂ) pentru o lucratoare din domeniul videochat e DOAR un test pt a vedea dacă doamna sau domnișoara se descurcă in situații de stres ! Atât ! In funție de cum se descurcă i se pune o notă de la 1 până la 10. Cele de 9 și 10 rămân în Iași iar restul pleacă să lucreze la Pașcani sau Tg Frumos …alea de nota 1 sunt lăsate să termine facultatea și să se întoarcă în localitățile de domiciliu unde… să-și intemeieze familii…..și să strice alte familii !🤭

    P.S: acest text e un „PAMFLET” si chiar nu trebuia să-l citiți până la capăt 😋

  • Pare a fi studenta la medicina 🙂

  • Tare in clantza prestatoarea

    Nuuu domle !, da ce ea e taranca curva de doi lei sa se foota de foame in Pascani ?, ea vrea la Iasi sa suga melul ca e mai noblesse , acum ca e si rea de gura nu o mai primeste nimeni la poule cu contract de munca ! , ramine doar pe Publi 24

  • Vrem si noi o poza cu studenta cum isi indeasa bumerangul in dodoasca in numele invatamintului superior

  • Îmi place de ea

  • Suntem în secolul 21 și nu ar trebui sa ne mai intereseze ce face vecinul sau capra vacinului sau ce face x cu viata ei…pe bune? Atâta timp cât nu ii plătiti facturile,mâncarea,studiile ,ce treaba aveti cu ce face x sau y???Vedeți va naibii de viata voastră și nu mai judecați ca sunt doctorițe,profesoare,etc etc care sunt mai panorame ca alea de la vdc…săriți cu gura și cu jignirile dar sunt curios ce faceți voi ptr.famiile voastre,cât de departe sunteți dispuși sa mergeți sa asigurați bani familiei ptr.tot ce este necesar.nu mai mâncați kk ca munca ca una ca alta ca tara asta se duce de rapaaaaa…mor bătrânii de foame,mor femei de cancer ca se lasă deoparte sa nu dea banii aia la doctori si controale ca să trimită copiii la școală, sa le ia de mâncare, mor bărbați la 35,40 ani de infarct ca muncesc 12,16 ore,nu se odihnesc și mănâncă ce apuca dacă apuca..Stați și dați din gura și arătați cu degetul pe aia sau pe ala ca vai își arata curul pe internet,parca sunteți retardați și nu ați mai văzut sau auzit asa ceva..Asa și?știți voi situația lor sau dacă au ce manca și unde dormi?neam de prosti și gura casca mereu preocupați de capra vecinului !

  • O Fata f frumoasa si dulce. Multi invidiosi la rubrica comentarii!

  • Preafericitul Mobra

    Da sa lucreze la un magazin, nu putea?! Decât să-și bage3 degetele ‘n kkur pt moșnegi pe bani…?!

  • Arata bine ,e sexy

  • Florin Calin

    Nu mai vorbii aiurea…oamenii sunt seriosi nu fac ceea ce ai zis tu …Ce arati tu poze cu convorbire pe WhatsApp este o aplicatie care poti falsifica mesaje ..Fake Whats Chat Maker

  • Săgețile din cafeneaua piata unirii sau decis sa atace oamenii prin ziare domnișoara Andreea o studenta eminenta împreuna cu pestele ei care este plătit de ilincariu și restul haitei de escroci au gasit o altfel de escrocherie

  • E superba ,m am îndrăgostit de ea !!!

  • Să te aud comentând atunci când fiica-ta, nora-ta sau nepata-ta vor face videochat. Pariu că îți schimbi abordarea?
    Până atunci, putem crede și comenta orice. Pentru că e o țară liberă. Chiar daca nu ne dai tu voie 🙂

  • Asta e numai buna pt programul rabla pt pitipoance decalibrate și rupte în gura,,,,,,, un număr de telefon al ei ca să o scoatem din foame se poate afișa??

  • Scursurile societății catalin sandu, danut ilincariu, alin curca si mulți altii din cafeneaua piata unirii au renunțat la escrocherii cu terenuri si sau apucat de racolat tineri pt a defaima si eventual aduce niste profituri prin alte metode

  • taratura a dat 200 eur la ziar sa afle lumea cat de ieftina poate sa fieee aceasta tanra necajita

  • Eu cred ca prostituata este disperata doar dupa muulti bani si pooole mari si multe

  • Degeneratia urmatoare

    Câți bani ai împrumutat și după te-ai dat off-side? Parașută.

  • Te pup iepuraș !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *