Prima pagină » Local » Disperarea unei mame după ce fiul său cu probleme psihice a dispărut de o săptămână! Bărbatul în vârstă de 40 de ani a plecat din curtea Spitalului „Sfântul Spiridon”. Mama: „El a mai plecat, dar nu atâtea zile” Bărbatul a fost găsit – UPDATE

Disperarea unei mame după ce fiul său cu probleme psihice a dispărut de o săptămână! Bărbatul în vârstă de 40 de ani a plecat din curtea Spitalului „Sfântul Spiridon”. Mama: „El a mai plecat, dar nu atâtea zile” Bărbatul a fost găsit – UPDATE

18 dec. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

O mamă din Iași își caută disperată fiul în vârstă de 40 de ani, care a dispărut în urmă cu o săptămână. Răzvan-Ionuț Hubcopschi suferă de o boală psihică, iar mama acestuia îl îngrijea. Ieșeanul a dispărut din curtea Spitalului „Sfântul Spiridon” sâmbătă, 11 decembrie 2021. De atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în jurul orei 03:00, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Știrea inițială

A trecut o săptămână de când ieșeanul Răzvan-Ionuț Hubcopschi, în vârstă de 40 de ani, a dispărut. Bărbatul suferă de o boală psihică, iar mama acestuia, care îi era tutore, este disperată că de atâtea zile nu mai știe nimic de fiul ei bolnav.

„Nu mai știu nimic de el de 6 nopți! Sunt extrem de îngrijorată. În seara în care el a dispărut, mie mi-a fost foarte rău, că am probleme grave de sănătate. Am făcut fibrilație și el stătea lângă mine și mi-a dat comprese cu apă rece, până a venit ambulanța. Când au sosit medicii și m-au luat la spital, i-am rugat să îl ia și pe el, pentru că eu sunt tutorele lui, el având niște probleme psihice. A mers cu mine la spital, dar cât am fost eu la consult, el a rămas în curtea spitalului.

L-am sunat la un moment dat să-l liniștesc și să îi spun că imediat ce termin, cobor și mergem acasă. Toate acestea s-au întâmplat pe la ora 23:03, iar când am coborât nu mai era în curte și abia vorbisem cu el. Paznicul mi-a spus că e plecat de mai bine de 15 minute. Și-a închis telefonul, iar de atunci nu mai știu nimic de el. Nu mi-e frică de faptul că și-ar face rău sau ceva, pentru că nu a mai avut niciodată tentative de genul acesta. Mi-e frică! Dacă nu își ia tratamentul i se poate face rău și deja au trecut atâtea zile. El a mai plecat, dar nu pe o perioadă atât de lungă, mereu se întorcea acasă. Cred că s-a speriat”, a declarat ieri, 17.12.2021, Mariana Hubcopschi, mama bărbatului dispărut.

Ieșeanul a dispărut pe data de 11 decembrie 2021

Polițiștii ieșeni continuă cercetările pentru a-l găsi. Până în prezent nu există niciun indiciu despre unde ar putea fi acesta. Polițiștii îi roagă pe toți cei care au informații despre bărbat să sune la 112. Semnalmentele bărbatului: înălțime 1,80 m, 88 de kilograme, păr tuns scurt. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu geacă de iarnă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de tip jeans și avea încălțăminte sport.

„Polițiștii ieșeni caută un bărbat de 40 de ani, care a plecat de la domiciliu, pe raza municipiului Iași, și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. În seara de 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Răzvan-Ionuț Hubcopschi, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Iași, a plecat de la domiciliu, pe raza municipiului Iași și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *