Prima pagină » Razboi în Ucraina » Disperarea unei mame după ce fiul ei a fost ucis la Dnipro: „Vă blestem până la a şaptea generaţie”. Bilanțul morților a ajuns la 20
Disperarea unei mame după ce fiul ei a fost ucis la Dnipro: „Vă blestem până la a şaptea generaţie”. Bilanțul morților a ajuns la 20

Disperarea unei mame după ce fiul ei a fost ucis la Dnipro: „Vă blestem până la a şaptea generaţie”. Bilanțul morților a ajuns la 20

15 ian. 2023, 09:40, 3 ,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

O mamă care şi-a pierdut fiul în urma bombardamentului asupra unei clădiri de apartamente din Dnepr şi-a strigat durerea şi i-a blestemat pe autorii atacului, transmite News.ro.

Într-un filmuleţ devenit viral, femeia este ţinută de doi bărbaţi în timp ce îşi strigă disperarea în mijlocul operaţiunilor de salvare după atacul de la Dnipro.

„De ce l-ai ucis? Ai venit aici în oraşul nostru. Te-am acceptat ca pe nişte oameni normali, ca pe nişte rude. Ce ai făcut cu fiul meu? Ticăloşilor. Vă blestem până la a şaptea generaţie. Veţi fi blestemaţi de toţi oamenii, de mine şi de lacrimile tuturor. Întreaga ta ţară să fie blestemată”, a strigat femeia.

 

Bilanțul morților a ajuns la 20

Bilanțul victimelor din Dnipro a crescut din nou. Până în prezent, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Ucraina, se cunosc 20 de decese. 73 de persoane au fost rănite: peste 40 dintre ele au ajuns în spitale (patru la terapie intensivă – în stare gravă). Operațiunea de salvare continuă. Soarta a peste 40 de persoane rămâne necunoscută.

O nouă serie de raiduri cu rachete a lovit Ucraina sâmbătă după-amiază, anunță BBC. „Primim rapoarte despre ceea ce pare a fi un al doilea val de atacuri cu rachete în întreaga țară”, transmit jurnaliștii britanici.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a raportat explozii în oraș, adăugând că apărarea aeriană funcționează. Iar oficialii ucraineni au declarat, de asemenea, că au fost lovite infrastructuri cheie în regiunile Harkov și Lviv, în est și vest.

Bombardamente nocturne în regiunea Dnipropetrovsk

Guvernatorul regiunii ucrainene Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, a raportat că, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, invadatorii ruși au tras, din nou, asupra raionului Nikopol, notează Rador.

Peste 20 de obuze au lovit trei comunități teritoriale unite – Cervonohrihorivka, Marhaneţ și Nikopol. Potrivit lui Reznicenko, bombardamentele nu s-au soldat cu victime. „În comunitatea Marhaneţ, linia electrică ce alimentează o stație de pompare a fost avariată. Peste 60.000 de familii au rămas fără apă. Serviciile de urgență lucrează la fața locului” – a scris oficialul pe Telegram.

Comentarii
  • A fost antiaeriana ucraineana. Au tras o racheta care a cazut peste un bloc. O zice Arestovici, presarul lui Zelenski.

  • De multe ori armata ucrainiana a ucis ucrainieni si apoi…. ucrainienii spun ca Rusii au tras. Dar cui ii pasa? Marioneta marele patriot si comandantul lumii are interesele lui. joaca teatru ca ii pasa de ucrainieni realitatea este alta. Umflatul buzunarelor si coruptia e importanta.

  • Sa o f dracii. Nu ai voie sa arunci blesteme asupra copiilor din parinti criminali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *