Prima pagină » Economic Local » Dispensar în județul Iași, cu 140.000 euro! Medicul va avea locuință de serviciu la mansardă
Dispensar în județul Iași, cu 140.000 euro! Medicul va avea locuință de serviciu la mansardă

Dispensar în județul Iași, cu 140.000 euro! Medicul va avea locuință de serviciu la mansardă

14 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 9 decembrie, Primăria Comunei Dagâța organizează o licitație pentru achiziționarea unor lucrări de construire dispensar în satul cu același nume. Prevederea bugetară este de 655.983 lei, fără TVA. Dispensarul va fi construit pe o suprafață de 2.034 metri pătrați, lângă actualul sediu al Bibliotecii. Clădirea va avea două niveluri, parter și mansardă. Capacitatea noului dispensar va fi de 11 pacienți și 5 angajați. În mansarda dispensarului va fi amenajată locuința de serviciu a medicului.

„Igiena aerului: în încăperi, asigurarea volumului de aer minimum 5mc/persoană, asigurarea ventilației naturale la toate spațiile cu ajutorul ferestrelor, ocuparea încăperilor la capacitatea din proiect, aerisirea încăperilor în pauze prin deschiderea ferestrelor, orientarea încăperilor spre însorire optimă, finisaje fără degajări de noxe”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024