Prima pagină » Titlurile zilei » Dispariție misterioasă la Iași. Un tânăr parcă a fost înghițit de pământ. Scenariul mamei este unul sumbru: „A strâns câțiva bănuți și a venit acasă, să facă sărbătorile în țară” – FOTO

Dispariție misterioasă la Iași. Un tânăr parcă a fost înghițit de pământ. Scenariul mamei este unul sumbru: „A strâns câțiva bănuți și a venit acasă, să facă sărbătorile în țară” – FOTO

29 dec. 2023, 02:00, 17 ,
Cristina Doroftei, în Titlurile zilei

Dispariție misterioasă la Iași. Un tânăr de 22 de ani, din cartierul Tătărași, este de negăsit de mai bine de zece zile. Aceasta abia venise din străinătate și își dorea să se înscriere la școala de șoferi după sărbători. Mama crede că este ceva putred la mijloc, pentru că băiatul nu avea prieteni în țară și că acesta a fost bătut și jefuit. Gândurile femeii sunt negre, iar disperarea acesteia nu are limite, cu atât mai mult pentru că este în Italia și nu știe ce să facă pentru a primi vești legate de fiul său.

Dispariție misterioasă la Iași. Tânărul de 22 de ani este de negăsit

Alin Constantin Caragiu

Mama crede că este ceva putred la mijloc, pentru că băiatul nu avea prieteni în țară

Alina Caragiu, mama lui Alin Constantin Caragiu, nu a mai primit nicio veste din partea băiatului său de pe data de 19 decembrie 2023. A sunat toți prietenii băiatului, sora acestuia îl caută prin tot orașul, însă scenariul care s-a născut în capul mamei este unul sumbru

„A ajuns acasă pe data de 18 decembrie 2023, el a fost plecat, în Spania, cu tatăl său și a lucrat în construcții. A strâns câțiva bănuți și își dorea să se înscrie la școala de șoferi, așa că hotărât să vină acasă să facă și sărbătorile în țară, după să înceapă școala de șoferi. Am vorbit cu el inclusiv pe data de 19 seara, și de pe 20 decembrie nu mai știu nimic de el. Nu este prima dată când pleacă, are 22 de ani, știe să aibă grijă de el, e tânăr, iese să se distreze pentru că a muncit, merită să se simtă și el bine, dar niciodată nu s-a întâmplat să plece undeva și să nu-mi zică sau să nu mă sune, să-mi povestească ce a făcut sau cum se simte. Sunt disperată, nici pe rețelele de socializare nu mai este activ de pe aproape zece zile, mă gândesc la ce e mai rău. Este un copil tare cuminte și nu pentru că nu a făcut nimic greșit, dar indiferent dacă făcea, mă suna să-mi spună, să-mi ceară un sfat sau o părere”, mărturisește Alina Caragiu, mama băiatului care a dispărut misterios.

Băiatul de 22 de ani are și probleme cu inima. Mama îl descrie ca fiind un copil cuminte, cu bun simț și puțin naiv.

„Are și probleme cu inima nu are voie să bea cafea, să consume alcool sau energizate, nici să fumeze și el știe foarte bine asta. Niciodată nu i-am spus nimic. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, niciodată nu a făcut așa, și din acest motiv cred că a pățit ceva. El nu are prieteni în țară, îi cunosc toți așa-zișii prieteni și toți mi-au spus că nu știu nimic despre el. Are și o cunoștință, dacă pot să-i spun așa, de care mie nu mi-a plăcut niciodată. Eu cred că a fost bătut, ca să nu mă gândesc la ce e mai rău sau să nu-l fi luat cineva și să-l fi pus la furat sau să fie mort și eu să nu știu nimic de el. El avea bani de buzunar, avea cardurile la el și cred că țiganii l-au bătut ca să-i ia banii. Sunt disperată, mă gândesc la ce este mai rău, nu mai pot să dorm. Sora lui, de 20 de ani, îl caută de o săptămână, tot ce știm este că ultima dată a fost văzut în Dancu. Fata mi-a spus că acolo sunt doar țigani, de asta îmi este frică”, adaugă mama.

Mama este disperată

Alin Constantin Caragiu

Băiatul de 22 de ani are și probleme cu inima

Nimic nu se compară cu suferința Alinei Caragiu. Sărbătorile au fost un chin pentru ea și, în loc să vină acasă și să-și strângă fiul în brațe, aceasta vine pentru a-l căuta.

„În seara asta (n.r. – 29 decembrie 2023) ajung și eu acasă, plănuiam să facem revelionul în familie. Și urmează să merg și la poliție, am așteptat, dar nu mai pot. Vreau să știu că e bine, vreau să-l văd, nu mai am nevoie de nimic”, mai spune mama băiatului.

Alin Constantin Caragiu, tânărul din Iași care a dispărut în mod misterios, a fost văzut ultima data în zona Dancu. Mama face un apel disperat către toți ieșenii, își dorește doar să știe dacă fiul său este viu.

Comentarii
  • Vai, Cristino!
    „dorea să se înscriere”?!
    :))))

  • Doamnă, fiți linistită. Eroul o fi mers să se tatueze și, băiet deștept fiind, cel mai probabil negociază scorul. Doar privind poza se vede că e un copil inteligent, educat, lasă că 9 să-i păcălească pe ziganii cei răi. Sau poate eroul diasporean o fi mers să plătească și el ca tot omul străinez vreo asigurare medicală „acasă” ca să poată cumpăra un permis auto. Nu fiți îngrijorată, poate nu știați ca Dancu are un portal cu gaură de vierme (știți astronomie, nu, sau tot zațul din cafea zice adevărul) prin care treci mintenaș în zona în care Sărbătorile nu se opresc niciodată. Că doar eroul de asta a venit „acasă”, să se distreze, nu să posteze social. Deci nu vă impacientați, o fi petrecând cu Han Solo la un barbut. Vine el warp 5 înapoi când i se termină concediul și îl cheamă datoria la munca espaniolă.

  • Vaaai mamico , si tu daca stiai ca are grave probleme cu inima il lasai sa faca scoala de soferi pe naspa sa faca o alta tragedie ? poate e mai bine asa !

  • Dona Chijota

    Ian uiti ci baiet fromos, ca o floare, bronzat spanioleste, ian uite poza a 2a ci expresiva e, zici ca deja are permis de conducere. Lasa ca vine si mami din strainezia si-i rezolva ea pe tiganii aia discriminati ! Ca nu mai poate astepta ! Numa ca e cod de ceata, sa nu intarzaie microbusul ca se insereaza in Dancu si nu mai gaseste mami conostinta aia care nu-i place. Rai oamini. Cum sa puna la furat asemenea copil bun si bronzat, cand el e numa potrivit de mers la circ ? Sa fi dat de-o pasare, de-o bucata de blana ? Nțțț, nu stie el despre asa ceva, Manuella d’Espagna e a mai sanatoasa pentru constructorii de-afara. Misterul se adanceste, iaca acusi sunt ceasuri 10 si copilul tot nu a bagat vreun fb sau insta. Azi o fi mancat ceva ?

  • Sefu de serviciu

    el crede ca , cu pozele alea fute si el ceva ?

  • Doamne da rai mai sunteti !.
    In Tatarasi exista o gasca de interlopi care urmaresc pe cei care lucreaza in strainatate sau copiii(bineinteles pe cei mai mari)care au parinti in strainatate si le trimite bani si ii forteaza sa le dea bani sub amenintarea cu moartea si cer din ce in ce mai multi bani.Daca nu cooperezi sunt in stare de orice.Credeti-ma am avut exemplu in familie.Nepotul meu a fost nevoit sa plece la maica’sa in strainatate si apoi sa se mute din cartier.

  • Lau facut posta tiganii , lau lachit si acu baetu e scos la produs pe centura sa stringa bani di BMW si carnet fals

  • Eu zic ca a pacanit toti banii si apoi s a spanzurat

  • O fi printr o sala de jocuri…joaca pana ia jackpotul

  • Tiganca din Danca

    Domle, tare usor e sa mai faceti misto de bietul copil si sa nu usurati deloc soarta bietei mame caltoare care, te pomeni, o fi si ingrijorata. Ia priviti ce atitudine senina are baietu in cauza, ce serenitate se detaseaza melancolic din ochii sai patrunzatori ! Cum sa faci rau unei asa fiinte de sa nu mai posteze ala 10 zile ? E clar ca avem de-a face cu un complot. Cu o masinatiune demna de dat la jurnal. Sa se invete minte si altii.
    Acu’ , una peste alta ce e de facut ? Ca permisul bag seama ca e arvunit, mammma se ritornera dall’italllea si nu gaseste puisorul in cuib. Deci care l-ati tinut la fereala pana acuma lasati famelia sa se bucure in tara lor, acasa la ei (LOOOOOL) de mareata reunificare cu ocazia prilejului.
    Nu uitati, ei si altii ca ei pompeaza melearde in bugetul bietei noastre tarisoare, ca de aia au plecat la trai mai bun, dupa cum zicea azi pe marginea drumului un pribeag cu numere straineze care voia sa ajunga „acasa” cu bolidul sau Opel Zafira din 2001.

  • Ina,
    du-te si fa reclamatie la politie. Mergi la ziar sa faca un articol despre chestia asta, nu e nevoie sa-ti dai numele in articol.

  • E baiat cuminte, face laba la tigani ca iau promis carnet de sofer daca ejaculeaza pe boticul lui tuguiat si in buzitele jmechere !, daca tot sa luat batanta de maicasa de tigani !

  • Bai ciocoflenderilor, comentați aiurea!
    Știți viata lui de va dați in halul asta cu părerea după niște poze? Daca știți așa de multe, publicați un articol! Ce va mai place sharoma la „Hatz Johnule – aka Dorian vedeta preferata a copiilor”.
    Iașiul e plin de hiene flamande ca voi care rup rândurile. In loc sa ajutați, comentați aiurea de pe margine fără sa știți nimic din viata omului. E clar ce caracter aveți! Daca ar fi fost copilul vostru dispărut…mai comentați așa? Fereasca Dumnezeu!

  • Uai alex e femeia ta de il aperi ? nai auzit ce a zis maicasa ? face hatz jonutzu la cariciul tiganilor din Dancu ori o jucat banii lu masa la pacanele prostanu si acum se ascunde

  • Petrea codruta

    L am văzut azi pe la ora 19:30 în București, pe la gara de nord,tot supărat părea a fi

  • DA , da era in Bucuresti aseara in gara de nord la toaleta , niste tigani il miluiau la buci

  • Tony de la iasi

    Sa mi bag puwla în ma ta costine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *