Prima pagină » Eveniment-Social » Diskoteka aduce starurile muzicii anilor ’80 și ’90 pe scena din grădina Palas, la cel mai mare Festival Retro din Europa

Diskoteka aduce starurile muzicii anilor ’80 și ’90 pe scena din grădina Palas, la cel mai mare Festival Retro din Europa

18 sept. 2024, 17:25,
Redacția BZI în Eveniment-Social

Dacă nu ai apucat încă să mergi la unul dintre festivalurile verii, trebuie să știi că la Palas va avea loc, în acest weekend, cel mai mare Festival Retro din Europa –Diskoteka −, unde sunt invitați artiști ca La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project, Cappella sau Ryan Paris.

Sărbătoarea muzicii retro este evenimentul unde mai multe generații, fie Boomers, Mileniali sau cei care ascultă pentru prima dată refrenele celebre, sunt împreună la cel mai mare festival dedicat unei perioade efervescente. În acest weekend, Grădina Palas este locul în care iubitorii muzicii retro pot redescoperi ritmurile anilor `80 și `90, pot întâlni starurile care au lansat hituri pentru generații sau pot face cunoștință, în premieră, cu un line-up de excepție.

De vineri și până duminică, festivalul Diskoteka aduce pe scena din grădina Palas reprezentanții muzicii retro: La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project, Cappella, Ryan Paris. Artiștii români Cătălin Crişan, Gabriel Dorobanţu, Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Sweet Kiss, Annes, L.A. și DJ Conte completează line-up-ul pregătit de organizatori. Un mix interesant care s-ar putea să îți aducă aminte de petrecerile de apartament, o oportunitate de socializare și, mai ales, un prilej de a asculta piese care au rămas în amintirea mai multor generații se vor regăsi în cadrul festivalului Diskoteka.

Mai multe informații despre eveniment, dar și programul zilelor de festival găsești pe pagina https://diskoteka.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *