Prima pagină » Actualitate » Discuții incendiare cu H. D . Hartmann la BZI LIVE despre pregătirile pentru summitul NATO: „Chişinăul o să intre în UE când o să intre marţienii”
Discuții incendiare cu H. D . Hartmann la BZI LIVE despre pregătirile pentru summitul NATO:

Discuții incendiare cu H. D . Hartmann la BZI LIVE despre pregătirile pentru summitul NATO: „Chişinăul o să intre în UE când o să intre marţienii”

17 iun. 2022, 17:17,
în Actualitate

Analistul politic, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann în ediția de vineri, 17 iunie, a emisiunii-dialog BZI LIVE, alături de moderatorul Valentin Huțanu. Cei doi au purtat un dialog incitant cu privire la pregătirea summitului NATO, cu precădere asupra faptului că Turcia nu va accepta intrarea Suediei şi Finlandei în NATO, chiar dacă emisarii europeni merg la Erdogan.

H. D. Hartmann la BZI LIVE

Jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a dezbătut în cadrul emisiunii BZI LIVE  din această săptămână subiectul legat de viitorul summit NATO și secretele din spatele său.

„Turcia spune nu şi vă spun eu de ce spune nu.

Japonia rămâne una dintre cele mai criminale societăţi din al doilea război mondial. Unde e Coreea, nu e Japonia şi invers.

Intrarea Suediei şi Finlandei în NATO. Obţinerea acelei candidaturi acceptate. Turcia vine şi spune că avem o problemă cu Suedia şi Finlanda. În special Suedia. Acolo sunt organizaţiilor kurzilor, organizaţii teroriste. Şi Suedia le permite, în numele democraţiei.

Suntem atât de naivi să credem că orice tratat poate fi desfăcut în numele democraţiei?

La întâlnirea NATO de săptămâna viitoare vor veni Japonia şi Australia. Păi ce caută ele acolo? Ce cauţi să zgândăreşti conflicte militare istorice?

Suntem atât de fraieri ca europeni, atât de naivi să credem că demontam şi valorile europene vor schimba date istorice, naţiuni şi popoare? Pentru că aşa vor nişte cuconite de la Bruxelles?

Chiar credem că intrarea Finlandei în NATO se va face fără aprobarea Moscovei? Suntem copii.

Și-a mâncat Zelenski biroul aurit cand i-au spus aștia câți ucraineni au murit de fapt”, a spus profilerul H. D. Hartmann.

H. D. Hartmann: „Chişinăul o să intre în UE când o să intre marţienii”

Analistul politic H. D. Hartmann a abordat în contextul summitului UE ,şi faptul că Ungaria doar promite statut de candidat membru Moldovei. Ce înseamnă acest lucru în jocul regional al Budapestei şi în ce joc cade Bucureştiul?

„În primul rând, vine summitul UE. Ungaria de 5 luni a spus, că ei vor fi împotriva aderării Ucrainei. Bineînţeles că în timpul războiului din Ucraina, Ungaria a condamnat agresiunea rusă, cum era și normal. Dar pe de altă parte, Ungaria a spus că dacă li se taie petrolul, ei vor avea o problemă economică. În numele unor valori, Ungaria nu are de gând să îşi rişte economia.

Ceea ce se întțmplă acum se numește corupţie de pandemie. În Ucraina avem un stat pandemic corupt.

Chişinăul o să intre în UE când o să intre marţienii.

Asta a păţit România cu Schengenul. Ce-i răspunde Macron? ‘Eu îmi doresc ca dosarul acesta să progreseze.’ Una e să îţi dorești şi alta e să faci. Această lipsă de substanţă în declaraţia franceză m-a făcut să cred că nu e nici o şansă. Astea sunt jocuri de naivi.

Ungaria joacă cartea Moldovei pentru că altfel nu are cum. Noi ştim care e povestea, dar noi nu putem spune nimic, pentru că Moldova e de-a noastră”, a conchis H. D. Hartmann.

Astfel, H.D. Hartmann a abordat din nou, într-o emisiune BZI LIVE subiecte incitante de ultimă oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *