Prima pagină » Local » Discuții despre pace la Ambasada Rusiei la București. Ce a aflat senatorul Diana Șoșoacă
Discuții despre pace la Ambasada Rusiei la București. Ce a aflat senatorul Diana Șoșoacă

Discuții despre pace la Ambasada Rusiei la București. Ce a aflat senatorul Diana Șoșoacă

03 nov. 2023, 08:36,
în Local

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a participat ieri, 2 noiembrie 2023, la Recepţia dedicată Zilei Unităţii Naţionale a Rusiei, la invitaţia Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti. Senatorul de Iași a purtat discuții despre pace.

„Joi, 2 noiembrie, de la ora 18.00, voi participa la Recepţia dedicată Zilei Unităţii Naţionale a Rusiei, la invitaţia Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti. Cu această ocazie, voi avea discuţii cu oficialii Ambasadei Federaţiei Ruse în România despre situaţia din Ucraina, despre conflictul din Orientul Mijlociu şi despre evoluţiile geopolitice din spaţiul ex-sovietic”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a purtat discuții despre pace la Ambasada Rusiei la București

Este bine știut faptul că senatorul de Iași Diana Șoșoacă e un adevărat militant pentru pace, iar la Ambasada Rusiei la București a îndemnat încă odată la negocieri pentru a se încheia toate conflictele care amenință omenirea.

„Ca de fiecare dată, voi transmite un mesaj de pace şi un îndemn la negocieri pentru încheierea tuturor conflictelor care ameninţă omenirea, în spiritul Memorandumului ”Neutralitate pentru România. Pacea de la Bucureşti”, propus în luna martie 2022, la scurt timp după declanşarea conflictului din Ucraina.

În spiritul transparenţei de care am dat dovadă cu fiecare ocazie, invit jurnaliştii care doresc să primească informaţii direct de la sursă despre evenimentul de astăzi şi despre discuţiile avute cu oficialii Ambasadei să vină la intrarea principală a Ambasadei Federaţiei Ruse astăzi, de la ora 20.00, unde voi acorda interviuri şi voi răspunde la întrebările presei cu privire la aceste subiecte”, a conchis senatorul de Iași.

Comentarii
  • Are ceva în comun cu jocul din copilărie: ,,Pace, pace, între două…”?

  • A aflat când crapă criminalul crăcănat? Poate-i pune portretul pe sediul din Iași…Mort și cu vată în nas.

  • Dacă încă nu e clar cine e orca…

  • Pentru Anonim. US

    Johannis nu este cracanat,criminal da ,,cracanat nu.

  • Era vorba de Putin, isteţimea ta…

  • ia vino putin la mumu🤣mi a zis ma ta ca simti lipsa de mumu, hai ca ti dau eu

  • Era vorba de johannis ca este criminal dar nu este cracanat. Era vorba si de Colacu care este si criminal si cracanat. Putin este om bun,trebuie respectat ,Rusia nu e Afganistan, e Rusia si noi Romania trebuie sa pastram bune relatii cu Rusia,nu avem un motiv ca sa trecem de partea criminalilor globali care vor ca toate tarile sa fie in razboi pentru ca ei nebunii sa manance popcorn in fotolii si sa rada de toate tarile in razboi ca sa vanda de miliarde armament si sa stapaneasca sub talpa toate tarile la comanda lor a nemernicanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *