Prima pagină » Cancan ultimă oră » Discuție incendiară între Ioniță de la Clejani și Margherita. Ce i-a spus tatăl când a auzit că vrea să se tuneze

Discuție incendiară între Ioniță de la Clejani și Margherita. Ce i-a spus tatăl când a auzit că vrea să se tuneze

24 mai 2020, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Acum are niște forme impresionate, însă, v-ați întrebat vreodată cum arăta Margherita înainte să-și pună silicoane? Imagini de senzație cu artista netunată, dar și reacția incredibilă a lui Ioniță, după ce a aflat de îmbunătățirile la care are de gând să recurgă fiica lui!

”Eu nu sunt de acord, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să citească”

Dacă tot despicăm firul în patru, măcar să o facem ca la carte, nu-i așa? Margherita de la Clejani e pe prima pagină a tuturor tabloidelor din România, după ce a făcut un accident de mașină, fiind sub influența drogurilor. Ei bine, zvonuri peste zvonuri și speculații peste speculații tot apar de ieri, însă, noi ne-am gândit să ne întoarcem puțin în trecut.

De pildă, vă mai amintiți cum arăta Margherita înainte să se tuneze? Fără botox, dar mai ales, fără.. silicoane? Da, da, cred că toți ne amintim mini-”scandalul” care s-a creat atunci între blondină și tatăl ei, deoarece Ioniță nu a fost niciodată de acord ca fiica sa să-și pună silicoane, ba chiar a avut o reacție dură la adresa ei.

”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”, a zis Ioniță.

Și asta nu este tot, căci, ca un tată grijuliu, artistul spunea pentru ”Acces Direct” cu ceva timp în urmă că lui nu-i convine ca Marga să-și expună sânii dezgoliți la plajă și că mai bine ar pune serios mâna pe niște cărți.

„Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, declara el.

”Pot să fac ce vreau”

Și cum Marga a fost dintotdeauna o fire rebelă, normal că și-a dus visul până la capăt și s-a tunat toată, transformându-se într-o adevărată bombă sexy, însă, fără acordul lui tati.

„Chiar dăcă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”, declara ea cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *