Prima pagină » Cancan ultimă oră » Discuția neașteptată pe care au avut-o Florin Piersic și Dan Negru! Prezentatorul TV i-a făcut o promisiune marelui actor

Discuția neașteptată pe care au avut-o Florin Piersic și Dan Negru! Prezentatorul TV i-a făcut o promisiune marelui actor

21 mai 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dan Negru a făcut o serie de dezvăluiri despre prietenia pe care o are cu Florin Piersic, dar și despre promisiunea pe care i-a făcut-o acestuia.

Florin Piersic a trecut printr-o perioadă foarte grea, asta pentru că a fost supus mai multor operații și a fost tratat în mai multe spitale de la noi din țară, după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Alături de el în aceste momente sunt o mulțime de apropiați, iar printre aceștia se numără și Dan Negru, căci pe prezentatorul TV și pe actor îi leagă o prietenie de ani buni, făcând o mulțime de lucruri împreună de-a lungul timpului.

Dan Negru este convins că bunul său prieten se va face bine

Mai mult decât atât, Dan Negru este convins că bunul său prieten se va face bine, mai ales că i-a făcut o promisiune, aceea că atunci când actorul va împlini vârsta de 90 de ani îi va comanda un tort în formă de piersică de 20 de kilograme.

„Am fost adeseori în Israel, dar nu atât de mult cât Florin. Acum îmi dau seama că am fost în multe locuri cu Piersic, dar niciodată n-am fost împreună în Israel deși ne promitem asta unul altuia de multă vreme. Sincer, părintele Necula ne-a promis o excursie în Israel cu el ghid, amândurora, și mie și lui Florin. Am stabilit-o chiar pentru Paștele viitor.(…) Avem câteva proiecte împreună în iarnă și eu am siguranța că ne vom ține de program.

La aniversarea de 80 de ani, pe care i-am facut-o la TV, i-am adus un tort uriaș în formă de piersică, de 10 kg. La 90, i-am promis unul de 20. Mai sunt doi ani până voi da comanda. Am vorbit deja pentru asta cu Cătălin Scărlătescu, v-o poate confirma. ”, a declarat Dan Negru, pentru Viva.ro.

Florin Piersic ar putea fi externat în curând

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este din ce în ce mai bună, ceea ce ar însemna că actorul ar putea fi externat în curând.
Așadar, cadrele medicale care se ocupă de maestru sunt de părere că în cel mult 10 zile pacientul ar putea fi trimis acasă, acolo unde va continua să fie sub observația unei echipe de specialiști.

„Important e că riscurile majore au trecut, lucrurile merg bine și această monitorizare nu trebuie făcută neapărat în spital. Atunci când evaluarea va ajunge la concluzia că va putea merge acasă, cu siguranță că o va face. Nu înseamnă că nu va fi în continuare sub observație din punct de vedere cardiologic, ca recuperare ortopedică, infecțios.

Toate astea vor merge mai departe. Recuperarea din punct de vedere ortopedic înseamnă un interval destul de lung de timp. Nu înseamnă că rămâi doar în spital. Sau partea legată de procesul infecțios. Atunci când va fi posibil și sperăm că se va întâmpla curând, va putea să fie monitorizat acasă. Dacă zilele următoare sau săptămâna care vine ne arată această evoluție bună cu siguranță că vom ajunge acolo”, a spus medicul Adrian Marinescu, scrie Digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *