Prima pagină » Actualitate » Discursul lui Vladimir Putin, de Ziua Victoriei. Președintele Rusiei se adresează Armatei: Glorie Rusiei – LIVE VIDEO, TEXT

Discursul lui Vladimir Putin, de Ziua Victoriei. Președintele Rusiei se adresează Armatei: Glorie Rusiei – LIVE VIDEO, TEXT

09 mai 2022, 10:18, 3 ,
în Actualitate

Astăzi, 9 mai 2022, Rusia sărbătorește Ziua Victoriei. Vladimir Putin, președintele Rusiei, face declarații de presă în acest context, imediat după parada militară. Vladimir Putin vorbește despre războiul din Ucraina și spune că acesta are loc pentru a evita un război mondial.

 

Oficialii politici au declarat în repetate rânduri că Vladimir Putin va declara război. Cu toate aceste presupusuri, pare că liderul din Rusia nu are nicio intenție în acest sens.

Vladimir Putin, discurs important de Ziua Victoriei

Vladimir Putin a avut un discurs important de Ziua Victoriei. Președintele Rusiei a declarat că în aceste zile țara luptă pentru a evita un război mondial și că Occidentul a încercat să intimideze Rusia prin trimiterea de armament nuclear în Turcia și prin încercarea de a trimite armament nuclear și în Ucraina:

Vă felicit în ziua marii victorii. Credința noastră a fost restaurată. Este la fel acum, în aceste zile. Luptăm pentru oamenii noștri din Donbas, pentru securitatea Rusiei. Astăzi, pe 9 mai s-a scris istorie pentru toată lumea, în triumful nostru pentru Uniunea Sovietică. Au fost acte de eroism fără precedent. Nu este nicio familia din Rusia care să nu fi fost mişcată de aceste acte patriotice. Stră-strănepoții celor care au luptat au purtat cu ei pozele celor care au luptat acolo. Datoria noastră este să ţinem memoria vie celor care au luptat împotriva naziştilor. Rusia mereu a fost adepta unor măsuri egale şi durabile. Trebuie să ne asigurăm că un război mondial nu se va mai întâmpla. Rusia a fost parte din tratatele internaţionale care să garanteze securitatea. Alţii au avut alte planuri, iar noi am văzut asta. Au pregătit o operațiune împotriva Donbasului, au vorbit despre posibilitatea Ucrainei de a avea arme nucleare. Au trimis arme nucleare în Turcia, lângă granițele noastre. Chiar până punctul în care un conflict ar fi fost inevitabil. explică Vladimir Putin.

Rusia a început un atac preventiv pentru a evita un război

Vladimir Putin a declarat faptul că războiul din Ucraina este un atac preventiv pentru a evita un război mondial. Vladimir Putin a declarat că veteranii internaționali care au fost invitați la Moscova au fost interziși și că Vestul încearcă să anuleze valorile Rusiei. În acest sens, președintele Federației Ruse a ținut să le mulțumească tuturor țărilor care au fost implicate în Războiul Mondial împotriva Germaniei naziste

Rusia a început un atac preventiv pentru a preveni un război. SUA au umilit aliații săi. Noi avem alt caracter, noi nu o să cedăm tradițiile noastre. Vestul a încercat să anuleze valorile Rusiei. Au anulat memoria celor care au luptat în al Doilea Război Mondial. Veteranii care au vrut să participe la această paradă, au fost interziși, dar vreau să le mulțumesc pentru ceea ce au făcut.  Vreau să le mulțumesc tuturor militarilor din Franța, Marea Britanie, China, care au luptat împotriva nazismului. Vreau să mă adresez forțelor noastre din Ucraina. Ne luptăm pentru țara noastră patrie, pentru a evita un război. Ceea ce facem astăzi este în memoria celor care au luptat în al Doilea Război Mondial. Totul este în memoria mamelor din Odessa care și-au pierdut viața, în memoria copiilor, mamelor din Odessa care au murit din cauza naziștilor. Hai să păstrăm un minut de reculegere. Statul va face totul pentru a le oferi suport și pentru a-i ajuta pe cei care și-au pierdut copiii. Le doresc o recuperare rapidă soldaților răniți. Le mulțumesc tututor medicilor, îmi plec capul în fața voastră pentru cum ați luptat să salvați fiecare viață. Aici au venit foarte multe rude, mamele celor care au fost răniți în acest război. Au încercat prin toate forțele internaționale să ne înfrângă, dar au eșuat. Aceasta este puterea Rusiei, forța imbatabilă a națiunii. Pentru asta au luptat tații, bunicii noștri. Pentru noi, valorile acestea sunt cele mai mari valori. Aceasta este generația victoriei, glorie forțelor noastre glorioase, glorie Rusiei. a încheiat Vladimir Putin discursul.

Așadar, parada militară din Rusia se desfășoară în continuare, iar discursul lui Vladimir Putin pare să nu fi ieșit din ”tiparele” așteptate.

Comentarii
  • ia ni panimaiu

    rasa ma-tii de spurcaciune a Pamantului! am ajuns sa te urasc mai mult ca pe Kim Jong-un si Xi Jinping

  • Un borfas cu impresii de presedinte un terorist pe care speram sa-l pedepseasca D-zeu

  • MOARTE RUSIEI NU GLORIE RUSIEI! RUSIA IUBESTE RAZBOAIELE IN SEC 21 CA IN 1914 SI 1940, NOI VREM PACE, AVEM NEVOIE DE PACE. MOARTE LUI PUTIN , MOARTE RUSIEI , MOARTE RUSILOR!!! URASC RUSIA URASC PUTIN MOARTE CRIMINALILOR CARE NE DISTRUG, MOARTEA DICTATORULUI NEBUN PUTIN ANIMAL DIN ALT SECOL SI INLATURAREA REGIMULUI BOLSEVIC COMUNIST RUS CRIMINAL , POPOR INAPOIAT CRIMINAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`