Prima pagină » Local » Discursul lui George Simion din Mureș: ” Epoca compromisului, epoca complicității, epoca hoțiilor s-a sfârșit”

Discursul lui George Simion din Mureș: ” Epoca compromisului, epoca complicității, epoca hoțiilor s-a sfârșit”

27 iun. 2023, 09:52, 2 ,
în Local

George Simion a postat, luni seara, pe pagina sa de Facebook, un videoclip imagini montate din timpul marșului organizat de AUR sâmbătă la Târgu Mureș și cu fragmente din discursul susținut de liderul formațiunii.

„Noi suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni și nimeni niciodată nu poate ridica pe pământul nostru străbun alt steag decât roșu, galben și albastru”, a afirmat George Simion.

„Ne vedem aici pentru a spune tare și răspicat celor care vor să creeze separatism, celor care vor să creeze șovinism, cei care vor să ne distrugă țara, că epoca compromisului, epoca complicității, epoca hoțiilor cu teroristul etnic numit UDMR s-a sfârșit”, a afirmat de asemenea liderul partidului AUR.

George Simion anunță cine ar fi prim-ministrul AUR

George Simion a anunțat, în cadrul emisiunii OFF/OnTheRecord, de la Aleph News, că prim-vicepreședintele Marius Dorin Lulea este candidatul AUR la funcția de premier. În schimb, candidatul pentru alegerile prezidențiale va fi anunțat după alegerile europarlamentare.

„Avem un candidat la funcția de premier: Marius Dorin Lulea. Candidatul la prezidențiale îl vom anunța după alegerile europarlamentare (…). Cele mai importante alegeri din 2024 au data stabilită: 9 iunie, Parlamentul European. Este important să avem cât mai mulți europarlamentari AUR care să formeze o majoritate suveranistă în Parlamentul European. Luna viitoare vom anunța candidații AUR pentru Parlamentul European. Noi încercăm să deschidem acest joc politic. Cristian Terheș, Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu – sunt oameni care vor deschide lista AUR. Eu nu candidez pentru Parlamentul European” , a declarat George Simion în cadrul emisiunii.

Marius Dorin Lulea este prim-vicepreședinte AUR și unul dintre fondatorii partidului. Foarte apropiat de liderul George Simion, om de afaceri din Tunari i-a fost angajator lui George Simion înainte de a ajunge deputat și i-a oferit inclusiv o garsonieră în Tunari.

De formație inginer constructor, el este acționar și director la Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL, cea mai importantă afacere pe care o conduce. Aceasta este firma la care figura ca angajat George Simion înainte să ajungă deputat, conform declarației sale de avere. George Simion a locuit până de curând într-o garsonieră de 20 de mp care aparținea tot lui Marius Lulea.

 

Comentarii
  • Un om normal

    Nu o să fie nevoie de voi bateți cîmpii și vă vedeți și la guvernare pe ce planetă trăiți vi se pare că moare lumea după voi…. Simion, Garcea, Coarnă, feraescă D-zeu

  • Eu cred că a venit timpul că acest gunoi putinist să înțeleagă că Rusia s- a prăbușit și că piticul dictator de la Kremlin nu mai reprezintă nimic. Sunt curios cat o sa mai primească voma asta rusească numită Haur,simion și purceaua urlătoare salariile de la Moscova…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *