Prima pagină » Local » Discurs manifest al Laurei Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ” AUR nu este o alternativă. Este ultima șansă pentru România. ”

Discurs manifest al Laurei Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ” AUR nu este o alternativă. Este ultima șansă pentru România. ”

23 oct. 2023, 07:14, 2 ,
în Local

Laura Gherasim, candidatul AUR la Europarlamentare, a explicat faptul că partidul nu este o alternativă ci este ultima șansă a României, pentru ca țara să se facă bine, iar locuitorii ei să aibă o viață decentă. Redăm, integral, discursul avut de juristul și candidatul AUR, Laura Gherasim:

Astăzi, 22 octombrie, în cadrul evenimentului dedicat Lansării Candidaților AUR pentru Parlamentul European – Regionala Moldova, am fost onorată să vorbesc dinaintea românilor cu inimi de AUR din Iași. Cu inima în mijlocul lor.

Dragii mei,
Iași.
De aici vine tot ce însemn eu. Nașterea mea, copilăria mea și formarea mea ca om. Aici am deprins valorile corecte.
Pentru mine, credința în Dumnezeu, familia și patria s-au născut aici, în Moldova. Aici sunt acasă.

Împreună putem scrie istoria, viitorul României și al Europei. De aici, din Moldova. Mâine în toată Uniunea Europeană, alături de alte state și împreună cu alți oameni, care și-au păstrat rațiunea, curajul, demnitatea, identitatea, valorile și credința în Dumnezeu.
Noi putem fi schimbarea de care deopotrivă România și Europa au atâta nevoie.

Noi suntem cei mulți, dar o minoritate de la Bruxelles, nealeasă de nimeni, vrea ca vocea noastră, a românilor, să nu se audă.

Când Bruxelles-ul ne spune ce este bărbat și ce este femeie, când ne spune cum să ne educăm și să ne creștem copiii. Când decide dacă mai suntem un popor sau nu, dacă mai avem o constituție suverană sau nu, dacă bogățiile României mai sunt ale noastre sau nu. Când banii noștri nu ne mai aparțin.
Noi unde suntem?

Unde sunt reprezentanții de până acum ai partidelor și cum au apărat aceștia interesele românilor în Parlamentul European?

Cine este vocea românilor la Bruxelles?

Deși trăim în Europa, muncim pentru Europa, plătim pentru Europa, ei ne promit fonduri europene, pe care tot ei ni le taie prin sancțiuni.

Ne spun că nu avem voie să ne așezăm la aceeași masă cu ei, ca partener egal, deși acesta este dreptul nostru. Ne trimit la periferia unei Europe cu două viteze.

Această minoritate vrea să ne rușinăm pentru că suntem români. Vrea să credem că familia, națiunea, credința în Dumnezeu și suveranitatea au devenit valori insuficiente și demodate.

Pare că singura noastră menire este aceea de a fi o masă de votanți.
Ei bine, sa votăm atunci. Dar nu oricum, ci românește. Să folosim cu cap dreptul la vot și să spunem un hotărât: „Până aici! Peste noi românii, nu se mai poate trece!”.

Doar împreună putem să redăm puterea adevăratului stăpân al țării noastre: poporul român!

Pentru că nu poporul român i-a împuternicit să cedeze, să împartă resursele și suveranitatea României.
Nu i-am împuternicit nici pentru măsurile fiscale, care astăzi ne distrug și ne condamnă la cea mai neagră perioadă de austeritate de la Revoluție încoace. Am mai fost acolo. Am mai trăit aceste vremuri.

Antreprenorii români sunt motorul economiei naționale. Cine nu înțelege acest adevăr este fie ignorant, fie răuvoitor, fie antinațional. Sau toate trei la un loc.

Avem nevoie de un mediu de afaceri prietenos, cu reglementări clare, predictibile și drepte pentru toți.
În Parlamentul European vom lupta pentru fiecare firmă românească, oricât de mică, din care românii își hrănesc copiii și își susțin familia, aici, în România.
Pentru a elimina barierele și obstacolele care îi împiedică pe producătorii români să își extindă prezența pe piața europeană.

AUR nu este o alternativă. Este ultima șansă pentru România.

Este vocea familiilor noastre, vocea noastră, a tuturor. Iar VOCEA românilor trebuie să devină LEGE și să fie respectată. Atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

De acum înainte, ne veți vedea și auzi cu adevărat în Europa.

Pentru noi, Viața este România, familia, neamul, libertatea și credința în Dumnezeu.
Așa mergem, doar înainte. Cu voia Domnului și prin munca noastră, a tuturor românilor!

Sunt Laura Gherasim!
Vă mulțumesc! ” a explicat aceasta.

Comentarii
  • Legenda spune ca intre 30 si 40 de mii costa la haur posturile.. Asa dicteaza georgica

  • Haur, ultima sansa a Romaniei sa devina falimentara si o tara bananiera. Votati haur si epoca de piatra va asteapta! Adio UE, adio Schengen! Bun venit vizelor pe viata in mama russia&co!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *