Prima pagină » Actualitate » Discurs fulminant al lui Ludovic Orban după ce a fost exclus din PNL: Sunt onorat de acest lucru! Lui Klaus Iohannis și lui Florin Cîțu ar trebui să le fie ruşine pe stradă
Discurs fulminant al lui Ludovic Orban după ce a fost exclus din PNL: Sunt onorat de acest lucru! Lui Klaus Iohannis și lui Florin Cîțu ar trebui să le fie ruşine pe stradă

Discurs fulminant al lui Ludovic Orban după ce a fost exclus din PNL: Sunt onorat de acest lucru! Lui Klaus Iohannis și lui Florin Cîțu ar trebui să le fie ruşine pe stradă

12 nov. 2021, 12:09,
în Actualitate

Ludovic Orban a fost exclus din PNL! Fostul președinte a fost exclus cu o majoritate mare de voturi. Acesta vorbeşte, în aceste momente, despre excludere. Ludovic Orban declară că este onorat că a fost exclus din PNL şi că lui Klaus Iohannis și lui Florin Cîțu ar trebui să le fie ruşine pe stradă.

Decizia era una firească pentru că Florin Cîțu are o majoritate mai mult decât confortabilă în CEx. Așadar, cu 31 de voturi pentru și cu 2 abțineri, fostul președinte a fost exclus. Acesta era membru în PNL din 1992, nefiind în trecut la vreun alt partid politic. De altfel, acesta și-a exprimat intenția de a dezvolta o altă formațiune politică.

 

Ce spune Ludovic Orban despre excluderea din PNL! Fostul președinte îi face praf pe Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Atât Klaus Iohannis cât și Florin Cîțu a fost ținta atacurilor lui Ludovic Orban după ce acesta a fost exclus din PNL. Fostul președinte a declarat că cei doi au făcut praf democrația și că mulți membri PNL au fost impiedicați să voteze. Acesta a menționat faptul că președintele a intervenit pentru a fi schimbat din funcție pentru că nu ar fi fost de acord niciodată cu o alianță cu PSD:

Este o excludere!  Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate nenorocirile care au fost făcute de Klaus Iohannis și Florin Cîțu. Aici vorbim de lăsarea românilor fără sprijin în criză economică, sanitară. Această gască pilotată de Klaus Iohannis a făcut praf democraţia, drepturile şi libertăţile PNL și a membrilor care au fost împiedicaţi  să voteze. A făcut praf coaliţia de guvernare şi a desăvârșit opera de guvernare prin aducerea PNL la guvernare. Nu vreau să mă mai refer la toate declaraţiile publice făcute de Klaus Iohannis, Cîțu. Ar trebui să le fie ruşine şi când se plimbă pe stradă să stea cu capul plecat şi să îşi ceară scuze pe toată carierea politică, care ar trebui să fie scurtă. Klaus Iohannis trebuie să-și ceară scuze celor 6 milioane de români care l-au votat. Iohannis a intervenit nedemocratic şi neconstituţional pentru a mă schimba din funcţie pentru că nu aş fi acceptat o înţelegere cu PSD. Avem de-a face cu o trădare, trădarea românilor, a oamenilor care au crezut în Iohannis şi PNL.

Ce spune, Ludovic Orban, despre o nouă formațiune politică

Pe de altă parte, Ludovic Orban a vorbit și despre faptul că își va dezvolta o nouă formațiunee policită. Această excludere l-a eliberat pe fostul președinte și în acest fel poate să-și continue drumul în politică într-o altă formațiune.

Astăzi, spre deosebire de mine care sunt complet disculpat, Iohannis şi cu slugile lui din PNL, după ce au promis că vor scăpa România de PSD, aduc PSD la putere. Decizia de astăzi mă face un om liber, liber să-i reprezint pe toți cetățenii de bună credință, pe toţi oamenii care cred că au şansa să fie reprezentați corect la nivel politic. Sunt liber să creez o construcție politică sănătoasă care să ofere din nou speranţa României. Nu am niciun fel de regret că am trăit această experienţă care mă va marca după ce ai construit 31 de ani, după ce ai construit o mare familie să vină nişte străini în casă şi să dea foc la casă, nu este plăcut. În copilărie am învăţat un cântecel, cel al podului de piatra s-a dărâmat.

Pe surse au apărut mai multe informații precum că Ludovic Orban ar fi vorbit și negociat cu Cristian Diaconescu pentru intrarea în PMP a parlamentarilor din PNL. În acest fel, Ludovic Orban ar fi numit co președinte PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`