Prima pagină » Economic Local » Directorul de la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a luat aproape 10 pentru proiectul de management
Directorul de la Casa de Cultură

Directorul de la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a luat aproape 10 pentru proiectul de management

06 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Primăria Iași a organizat un concurs de proiecte de management la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”. În urma selecției dosarelor, în cursă a rămas Adrian Rozentzveig, cunoscut ca Adi Cristi, care a asigurat interimatul aproape 6 ani. În perioada 3-4 martie, proiectul de management a fost analizat de către o comisie de evaluare. În cursul zilei de ieri, Adi Cristi a obținut nota 9,83. Pe data de 10 martie, candidatul va susține un interviu, urmând ca în termen de 24 de ore să fie publicate rezultatele. În cazul în care postul va fi ocupat, perioada de management va fi limitată, de 3 ani.

„Misiunea instituției: crearea unui cadru instituțional adecvat, care să permită producția și promovarea de evenimente și activități cultural-artistice, formarea și dezvoltarea artiștilor locali, încurajarea schimbului cultural și educațional, promovarea actului cultural în rândul publicului local”, se arată în anunțul municipalității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024