Prima pagină » Eveniment-Social » Directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași, se află în Istanbul. Prof. Silviu Iordache participă la un eveniment important din cadrul unui proiect Eramus+ – FOTO

Directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași, se află în Istanbul. Prof. Silviu Iordache participă la un eveniment important din cadrul unui proiect Eramus+ – FOTO

05 sept. 2023, 11:51, 3 ,
în Eveniment-Social

Prof. Silviu Iordache, directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași, se află în Istanbul la Zaim-Sabahattin University, unde participă la un eveniment de multiplicare al proiectului Erasmus+.

„Mă aflu pentru a doua oară în Istanbul însă de data aceasta la Zaim-Sabahattin University la evenimentul de multiplicare al proiectului Erasmus+:2020-1-TR01-KA226-SCH-098336 SPECIALLY DIGITALISED. Spre final de proiect constatăm că avem nevoie de noi platforme educaționale pentru că în cei 4 ani de parteneriat tehnologia utilizată în educație s-a schimbat enorm și este clar că învățământul viitorului nu mai poate exista fără digitalizare educațională specializată. Strategiile de cercetare şi inovare ale Comisiei Europene subliniază importanţa transformării Europei într-un centru de educaţie digitală de nivel mondial iar transferul de informații trebuie făcut cât mai curând posibil utilizând tehnologia digitală și colaborativă ca o necesitate a digitalizării și modernizării sistemelor de învățământ cu noi metode și tehnici. În acest sens proiectul nostru dezvoltă prin intermediul unei platforme digitale materiale de instruire virtuală şi aplicaţii susţinute de toți partenerii europeni”, a transmis prof. Silviu Iordache, directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași.

Comentarii
  • Credeam ca face o reclama la chilotii lui botezatu

  • Plimbari inutile pe banii nostri. Concret, ce efecte au aceste plimbari asupra pregatirii elevilor? Fac intruniri sa digitalizeze invatamantul, adica sa-i invete pe profesori si invatatori sa utilizeze calculatorul si sa faca research pe net. Numai risipa de bani si reclama pentru niste pierde-timpul. La catedra n-a fost in stare, noroc de parintii lui, buni profesionisti, care l-au bagat in functii. Ca si alte familii didactice din iasi, gen Paraiala, Gatlan etc. De asta avem generatii de elevi praf.

  • L-am zarit prin Grand Bazar. Casca gura la curele Gucci, false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *