Prima pagină » Cancan » Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, pregătiri de nuntă! Cei doi au dezvăluit când își vor uni destinele

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, pregătiri de nuntă! Cei doi au dezvăluit când își vor uni destinele

18 iun. 2024, 13:20,
în Cancan

Pentru Dinu Maxer și Magdalena Chihaia bat clopote de nuntă, după ce artistul și-a cerut iubita în căsătorie, la Veneția. Aceștia au o relație de un an și au decis deja să treacă la nivelul următor. Cu toate acestea, Magdalena Chihaia a dat de înțeles că își va uni destinul cu logodnicul ei peste un an.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dinu Maxer și Magdalena Chihaia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai fericiți ca niciodată. Ba mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, cei doi au făcut încă un pas extrem de important în relația lor. Mai exact, s-au logodit. Cei doi au povestit pe larg cum a fost întreaga experiență, dar și când va avea loc marele eveniment.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, pregătiri de nuntă

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia traversează una dintre cele mai frumoase etape din viața lor. Se pare că totul merge ca pe roate, atât pe plan profesional, cât și personal. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, timp în care au fost întotdeauna unul alături de celălalt. Pentru că artistul este îndrăgostit nebunește, și-a făcut curaj și a pus marea întrebare. Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia într-un cadru de vis, la Veneția.

Fără doar și poate, acum cei doi se gândesc și la momentul în care își vor uni destinele. Cu toate acestea, logodnica cântărețului a precizat că încă nu se grăbesc, motiv pentru care nunta mai poate aștepta.

„A trecut un an de când suntem într-o relație, n-ar fi curios să mai treacă încă un an până la eveniment. Nu este nicio grabă”, a mărturisit Magdalena Chiaia în cadrul unui show TV.

Cum a pregătit Dinu Maxer cererea în căsătorie

Dinu Maxer și-a dorit foarte mult să facă acest pas, iar totul să fie perfect. Tocmai din acest motiv a complotat chiar și cu viitoarea lui soacră. El și mama Magdalenei Chihaia au pus totul la cale, de la dimensiunea inelului și până la locație, care a fost una extrem de romantică. Artistul spune că și familia logodnicei sale a asistat la acest moment extrem de special pentru ei, ceea ce nu poate fi decât un motiv de bucurie.

„A fost un complot cu mama Magdei, fiindcă a trebuit să aflu mai multe lucruri, de la dimensiunea inelului până la locul în care ea și-ar dori cel mai mult să fie cerută.(…)

S-a întâmplat ca toată gașca Chihaia, toată familia Chihaia, inclusiv o parte din familia Chihaia din Germania, să se reunească în Italia pentru vacanță. Ne-au invitat și pe noi, și atunci am zis că e momentul”, a mai spus Dinu Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024