Prima pagină » Radio » Actualitate » Dinu Maxer și-a făcut operație estetică la nivelul feței, la recomandarea soției. „Este oarecum deranjantă”

Dinu Maxer și-a făcut operație estetică la nivelul feței, la recomandarea soției. „Este oarecum deranjantă”

03 nov. 2022, 11:45,
BZI.ro, în Radio

În prezent, Dinu Maxer se recuperează după ce și-a făcut o operație estetică la nivelul feței, artistul trecând pragul esteticianului în urmă cu o săptămână. Această intervenție a fost un cadou de la soția sa, Deea, pentru împlinirea vârstei de 48 de ani. Oricum, Dinu Maxer spune că bandajele de la operație l-au ajutat să se costumeze mai ușor de Halloween.

Îndrăgitul artist Dinu Maxer a ajuns la pragul vârstei de 48 de ani și este împlinit atât profesional, cât și familial. Și ce cadou mai frumos putea să-i facă Deea Maxer, în vârstă de 32 ani, soțului său, pentru aniversarea care va avea loc în curând, decât o vizită la medic! Și nu orice fel de medic, ci unul estetician! După cum se știe, aparițiile sale pe micul ecran ori în fața publicului sunt mereu impecabile, dar parcă nu satisfăcătoare în totalitate pentru Deea, care este cel mai mare admirator și critic al artistului.

Dinu Maxer, operație estetică la nivelul feței

Pentru că între soții Maxer există o diferență de vârstă de 16 ani, Deea, cu ocazia aniversării ce urmează, i-a făcut un cadou special și l-a trimis la medicul estetician. Așa, cu sau fără voia sa, Dinu a suferit o intervenție de blefaroplastie, ceea ce înseamnă îndepărtarea pielii în exces din jurul ochilor.

Acum, artistul este în perioada de recuperare și spune că, deși nu traversează zile tocmai ușoare, pentru că a fost și Halloween-ul, a făcut haz de necaz și a ieșit în club, căci bandajele de la ochi l-au ajutat să se costumeze mai rapid.

„Eu mă simt bine, durerile sunt mici, am jenă în a privi mult timp, este oarecum deranjant și faptul că nu poți să ridici privirea decât ridicând capul, dar după schimbarea pansamentelor totul a decurs mult mai bine. Asta se întâmpla vineri seara!

Iar în ceea ce privește impactul vizual pentru pansamentele din jurul ochilor am dat-o pe glumă și am zis că a venit perfect acum deoarece este momentul Halloween și am zis că m-am machiat deja de Halloween”, a spus Dinu Maxer.

Dinu Maxer și-a mai planificat câteva intervenții

De cealaltă parte, Deea Maxer se declară fericită că soțul îi urmează sfaturile pentru că nu-și dorește ca diferența de vârstă dintre ei să înceapă să fie vizibilă. Motiv pentru care nu vrea să se oprească aici. După ce Dinu se va recupera în totalitatea după intervenția suferită acum, vedeta a pus deja la cale, împreună cu medicul estetician, un întreg plan de înfrumusețare pentru soțul ei.

Ea spune că următoarele vizite în cabinetul medicului estetician îl vor face pe soțul ei să arate chiar și cu zece ani mai tânăr. Astfel, pentru artistul care va împlini 48 de ani pe 27 noiembrie urmează câteva intervenții cu acid hialuronic, pentru estomparea ridurilor frunții și din jurul gurii.

„Își asumă experiența pentru că rezultatul va fi unul mult dorit, și anume iluminarea zonei ochilor și întinerirea privirii. Și sunt sigură că operația în sine și următoarele injectări cu acid hialuronic și cu botox pe care le va avea, în zona frunții, la ridurile de pe frunte, în zona din jurul gurii, se numesc riduri nazolabiale, domnul doctor i-a creat un plan de tratament personalizat, așa că suntem siguri că îl vom întineri ca și imagine estetico-facială, cu 10 ani!”, a povestit Deea Maxer, soția artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *