Prima pagină » Radio » Actualitate » Dinu Maxer și-a făcut apariția la TV cu iubita. Cum a început povestea de dragoste cu Magdalena Chihaia

Dinu Maxer și-a făcut apariția la TV cu iubita. Cum a început povestea de dragoste cu Magdalena Chihaia

05 sept. 2023, 15:00,
în Radio

Cântărețul Dinu Maxer a bifat prima apariție la TV cu iubita actuală, o actriță cunoscută în special din emisiunea iUmor. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat de curând, cu toate că ei se cunoșteau de ceva vreme. Astfel, la începutul verii, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au fost împreună în Dubai, după care lucrurile au intrat pe făgașul normal.

Dinu Maxer, în vârstă de 48 de ani, și-a asumat cu greu povestea de dragoste cu Magdalena Chihaia, actriță cunoscută publicului larg din emisiunea iUmor. În cele din urmă ea a fost cea care a confirmat relația, ulterior recunoscând și el. Acum, au trecut la nivelul următor, apărând pentru prima oară împreună într-o emisiune TV.

Dinu Maxer și-a făcut apariția la TV cu iubita

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, „Exclusiv VIP” , cei doi au povestit despre iubirea lor și s-au sorbit din priviri, ba chiar au și dansat o senzuală bachata.

„A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment, unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia.

Și totuși, cei doi au luat o pauză, timp în care Dinu Maxer a intrat într-o altă relație. Numai că lucrurile nu au mers pentru artist, iar Magdalena Chihaia a făcut primii pași pentru a se apropia de Dinu.

„După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat! Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty Dancing 2”, a povestit Dinu Maxer.

Povestea lor s-a înfiripat în Dubai

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer sunt acum împreună și trăiesc fiecare moment cu intensitate maximă. Dar cum a început totul? Povestea lor de iubire a început în luna iunie, chiar în Dubai.

„Mie mi-a plăcut de Dinu de la început, de când ne-am cunoscut efectiv față în față. În schimb, venind după un divorț, eu știam că nu se poate deschide așa repede. L-am lăsat să își vindece rănile, am preferat să fiu prietena lui și să-l ajut sufletește spiritual. Și eu am divorțat acum 7 ani, știu ce înseamnă”, a mărturisit iubita lui Dinu Maxer.

Au mers împreună în Dubai în luna iunie și de atunci au rămas împreună. Artistul a intrat practic în lumea ei, una a dansatorilor de salsa, și i-a plăcut mai mult decât își imagina. Dinu Maxer este foarte încântat de iubita sa actuală, despre care spune că îi seamănă din multe puncte de vedere.

„A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează, nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a mai povestit Dinu Maxer, fericit că și-a întâlnit perechea după divorțul de fosta lui soție, Deea Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024