Prima pagină » Radio » Actualitate » Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită. Ce viciu avea Ada, cu care artistul nu este deloc de acord

Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită. Ce viciu avea Ada, cu care artistul nu este deloc de acord

04 mai 2023, 09:52,
BZI.ro, în Radio

Veste surprinzătoare în showbiz după ce s-a aflat că Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită, cu care forma un cuplu de puțin timp. Din câte se pare, motivul ar fi un viciu al brunetei cu care artistul nu este deloc de acord. Cum în timpul sărbătorilor pascale, Dinu Maxer și Ada au petrecut mai mult timp împreună, cei doi și-au dat seama că nu sunt compatibili.

După divorțul de Deea, care a survenit la peste 15 ani de la căsătorie, Dinu Maxer s-a reorientat rapid în viață, găsindu-și liniștea în brațele unei tinere din Gorj. Ada este femeia pe care a cucerit-o și care-l cucerise în urmă cu ceva timp, motiv pentru care au și ales să se afișeze public. În plus, bruneta ajunsese chiar să îi cunoască pe cei doi copii ai artistului. Dar acum, totul pare să se fi terminat.

Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită

Așadar, focul pasiunii, pe cât de repede s-a aprins, pe atât de repede s-a și stins. Fapt pentru care, acum, artistul se declară iar un bărbat singur și disponibil. Și asta pentru că Dinu Maxer și Ada și-au dat seama că relația lor nu are multe șanse să funcționeze, după o perioadă în care au locuit sub același acoperiș.

Acest lucru s-a întâmplat în preajma sărbătorilor pascale, atunci când cei doi copii au locuit la Deea, iar Dinu și iubita lui au putut să se cunoască mai bine. Atât de bine s-au cunoscut încât și-au dat seama rapid că nu sunt tocmai compatibil, motiv pentru care au început să se îndepărteze unul de celălalt.

Însă, un motiv important al distanțării dintre ei, a povestit ulterior Dinu Maxer, este tocmai ceea ce el nu ar putea accepta niciodată la femeia de lângă: viciile. Se pare că artistul are anumite traume din copilăria sa, în legătură cu băutul și fumatul, astfel că și în prezent intervine un blocaj în ceea ce-l privește, când vine vorba de persoanele apropiate.

Ce viciu are Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer

Astfel, Ada are un viciu pe care cântărețul l-a evitat de când era copil, din cauza mamei sale, și ea fumătoare la fel ca tânăra brunetă. Fostul soț al Deei spune că, deși acest motiv poate părea banal pentru multe personale, pentru el, având anumite traume din copilărie, legate de părinții lui și viciile lor, acum nu poate trece cu vederea nimic din ceea ce-l afectează.

Doar că tânăra, nici împinsă de la spate cu dragoste, nu a vrut să se lase de ceea ce ei îi aduce plăcere, și anume fumatul. Inevitabil, s-a ajuns la răcirea relațiilor dintre cei doi, care a culminat cu despărțirea.

„Probabil pentru mulți o să fie puțin ciudat. Eu, de pildă, nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, este un blocaj de-al meu. Mama mea a fumat în copilărie și m-a făcut să detest acest «sport». Sunt niște blocaje, psihologii m-ar înțelege… Vorbim de fumat în cazul ei, care pentru mine este o mare piedică în a continua o relație. Inițial spui că poate o schimbi, sunt oameni care se lasă schimbați de dragoste alții nu”, a dezvăluit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *