Prima pagină » Radio » Actualitate » Dinu Maxer, dezvăluiri despre soția sa, Deea. Cei doi sunt împreună de 14 ani

Dinu Maxer, dezvăluiri despre soția sa, Deea. Cei doi sunt împreună de 14 ani

16 sept. 2022, 13:44,
în Radio

Îndrăgitul artist Dinu Maxer a făcut recent dezvăluiri despre soția sa, Deea, cu care și-a întemeiat o familie în urmă cu 14 ani. Vedeta și-a cunoscut actuala parteneră de viață pe când aceasta era minoră, la liceu. Nu în ultimul rând, Dinu Maxer recunoaște că nu întotdeauna a fost totul roz în căsnicia lor și că i-a dat soției motive de gelozie la începutul relației.

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit, de curând, 14 ani de căsnicie! Solistul nici nu știe când a trecut timpul și a rămas alături de aceeași femeie atâția ani de zile! Artistul a recunoscut că e greu să menții o căsnicie atâția ani pe linia de plutire.

Dinu Maxer, dezvăluiri despre soția sa, Deea

Dinu și Deea sunt împreună de ceva vreme, însă relația lor nu a fost întotdeauna lapte și miere. Cei doi au avut parte de momente dificile în căsnicie și au luptat să își mențină relația de-a lungul anilor. Artistul a mărturisit că primii ani de căsnicie au fost mai dificili, mai ales după venirea pe lume a primului lor copil.

După venirea pe lume a primului copil, relația lui Dinu Maxer cu Deea a întâmpinat niște dificultăți. Cei doi nu mai aveau timp unul de celălalt și interveniseră mai multe momente tensionate între ei. Artistul a recunoscut că la începutul relației cu soția sa, el mai răspundea la mesaje și altor femei.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer.

Deea și Dinu, nuntă de fildeș la Vama Veche

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș, în august 2022, tot la malul mării, acolo unde s-au și căsătorit, în urmă cu 14 ani. Dinu a dus-o pe Deea la Vama Veche, unde au petrecut ca doi porumbei, exact ca în vremurile bune, atunci când prichindeii lipseau din peisaj.

Dinu și Deea Maxer au avut o nuntă exact ca-n povești în urmă cu 14 ani, chiar în locul unde s-au iubit pentru prima dată, pe plaja din stațiunea Jupiter. Solistul a interpretat la nuntă varianta modernă a lui Făt-Frumos pe cal alb, ieșit din spuma mării, în timp ce Deea a fost prințesa lui, îmbrăcată în rochie de crinolină.

După nuntă, unde a venit și furtuna, cântărețul a compus special pentru acest moment piesa „Un vis împlinit”, pe care a cântat-o alături de Deea. Cei doi au lansat și un videoclip la această piesă, cu imagini edificatoare de la nunta lor de vis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`