Prima pagină » Cancan » Dinu Maxer, dezvăluiri despre fosta iubită, Nicoleta Luciu. Ce spune despre presupusa relație a brunetei cu Nuțu Cămătaru

Dinu Maxer, dezvăluiri despre fosta iubită, Nicoleta Luciu. Ce spune despre presupusa relație a brunetei cu Nuțu Cămătaru

14 dec. 2021, 10:55,
BZI.ro, în Cancan

Dinu Maxer a făcut recent dezvăluiri despre Nicoleta Luciu, fosta lui iubită, care se presupune că l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru. Episodul la care se face referire în cartea scrisă de Codin Maticiuc ar fi avut loc în 2003, când Dinu și Nicoleta formau un cuplu. Acum, artistul a ieșit la rampă și a provocat-o pe focoasa brunetă să recunoască sau să dezmintă relația cu Cămătaru.

Încet-încet, cartea despre Nuțu Cămătaru începe să facă valuri destul de mari în showbiz-ul autohton. Cel mai recent scandal creat este cel cu privire la o relație între Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu. În perioada în care ar fi fost cuplată cu Nuțu Cămătaru, Nicoleta Luciu era oficial iubita lui Dinu Maxer. Ce spune acesta despre episodul petrecut în 2003.

Dinu Maxer, dezvăluiri despre Nicoleta Luciu

Controversata carte a lui Codin Maticiuc a aruncat în aer showbiz-ul românesc. Astfel, se pare că Nicoleta Luciu și-ar fi înșelat iubitul de atunci cu Nuțu Cămătaru. Iar pentru a-și repara onoarea, acum, Dinu Maxer își provoacă fosta iubită să dezmintă sau să recunoască ceea ce s-a scris despre ea și Nuțu Cămătaru.

„Sunt curios și mă întreb de ce Nicoleta Luciu nu apare să declare ceva? De ce tace?”, precizează fostul solist al trupei Axxa.

Și cum Nuțu Cămătaru nu a oferit detalii suplimentare în cartea scrisă de Codin Maticiuc, mulți se întreabă acum dacă Nicoleta l-a înșelat pe Dinu Maxer, cu care la acea vreme era într-o relație. Astfel, fostul solist al trupei Axxa se disculpă și aruncă mingea în terenul fostei iubite.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea”, mai declară Dinu Maxer pentru Playtech.

Cum s-au cunoscut Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu

Cu privire la cartea „Dresor de lei și de fraieri”, Nuțu Cămătaru a menționat că nu a dorit să ofere detalii picante despre femeile care i-au plăcut și nici nume, pentru a nu le băga în belele cu actualii lor parteneri de viață, însă tot a luat „foc” showbiz-ul autohton.

„Am cenzurat despre femei. Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate, la casa lor, e mai frumos așa”, spunea Nuțu Cămătaru, la lansarea cărții.

Personajul principal al biografiei „Dresor de lei și de fraieri” a dezvăluit și cum a cunoscut-o pe superba Nicoleta Luciu. Aceasta a fost iepuraș Playboy și într-un timp a fost considerată vedeta cu cei mai mari sâni naturali.

„Am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la «Surprize, Surprize!», pentru Andreea Marin, și multe altele”, povestea Nuțu Cămătaru, în trecut.

De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

În 2005, când au pus punct relației, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu nu au dorit să facă public motivul despărțirii. Abia câțiva ani mai târziu, Deea, actuala soție a lui Dinu, a spus adevărul:

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta (n.r. – Nicoleta Luciu)! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii! El a crescut în casă cu doi copii. D-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama-soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, povestea în urmă cu ceva vreme Deea Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *