Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dinu Maxer, dezvăluiri controversate despre începutul relației cu Deea: „Avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci”

Dinu Maxer, dezvăluiri controversate despre începutul relației cu Deea: „Avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci”

13 nov. 2021, 11:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Artistul a dat totul din casă și a spus detalii neștiute despre cum a început relația cu actuala lui soție.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Au o căsnicie extrem de frumoasă, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, care sunt centrul universului celor doi părinți. Puțină lume știe, însă, cum a început dragostea dintre cei doi.

Deea nu doar că era foarte tânără atunci când s-a îndrăgostit de Dinu, ci era chiar o adolescentă, iar el un bărbat în toată firea. Au ținut totul secret de părinții lor, căci știau că au o relație interzisă, dar în cele din urmă toată lumea a aflat despre iubirea lor și nu i-au împiedicat.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer la un post de televiziune.

De ce a luat sfârșit relația dintre Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

S-au iubit cu foc în urmă cu mai mulți ani, dar în cele din urmă s-au despărțit.

Dinu Maxer recunoaște că era extrem de gelos și posesiv cu Nicoleta Luciu și voia să o țină numai pentru el, ba chiar nu era de acord cu cariera ei de actriță în telenovelele românești. De asemenea, a ales să nu facă pasul cel mare alături de ea deoarece la acea vreme nu cocheta cu ideea de căsătorie, dar după ce a cunoscut-o pe Deea toul s-a schimbat.

„Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele, a mai dezvăluit aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *